Erzsébet
1 °C
4 °C

Hírek: Vicces Hitler-film magyar darabból

2008.04.22. 11:30
  • Az American Idolt készítő cég Adolf Hitler korai éveiről forgat, az idén elhunyt magyar szerző, Tábori György (George Tabori) bécsi szállóban játszódó első világháborús sötét komádiáját, a Mein Kampfot. 1987-ben mutatták be Bécsben a darabot, amiben a festőnövendék Hitler nevetséges groteszkségét ábrázolta. Az Urs Odermatt rendezte filmet jövőre Németországban szeretnék bemutatni. Egy idős zsidó barátkozik Hitlerrel, és tőle jön a hírhedt haj és bajusz is. (via Yahoo)
  • J.J.Abrams kijelentette, hogy a Cloverfield igazából nem moziba, hanem otthonra való film. A rendező-producer szerint a film kézikamerás hangulata jobban visszajön a nappaliban lévő tévén. Hollywoodban ilyet még senki nem mondott, ő is csak azért, mert most jött ki Amerikában dvd-n a filmje. (via Yahoo)
  • A homofób kijelentései miatt a Grace klinikából kirúgott Isaiah Washington megkapta 2007 júniusa után az első filmszerepét. Forest Whitakerrel játszik együtt a Patriots című filmben, ami a Katrina hurrikán sújtotta New Orleansban játszódik, ahol a középiskola edzője a tragédiák ellenére bajnokságot nyer csapatával. (via Hollywood Reporter
  • Az új Wachowski-film, a Speed Racer bemutatója előtt már a folytatásról beszél Joel Silver, producer. a Wachowski-testvérek következő filmje a Ninja Assassin lesz, amit a V, mint Vendetta rendezője, James McTeigue rendezhet, míg a főszerepeket Rain és Naomie Harris kaphatja. (via ComingSoon
  • Január közepe óta forgatják az Un homme et son chien címet viselő francia filmdrámát, amelynek Jean-Paul Belmondo lesz a főszereplője, Max von Sydow és Tchéky Karyo mellett. A filmet 2009-ben mutatják majd be a mozik. A 75 éves színésznek egyetlen nagy vágya volt igazán, hogy még legalább egy filmben szerepelhessen. Jean-Paul Belmondo hat évvel ezelőtt, motorcsónakázás közben kapott agyvérzést, ami után sokáig kómában volt, elveszítette járóképességét, a beszédközpontja is sérült, a kommunikációra is képtelen volt. (via Premierfilm)

Köszönjük, hogy minket olvasol minden nap!

Ha szeretnél még sokáig sok ilyen, vagy még jobb cikket olvasni az Indexen, ha szeretnéd, ha még lenne független, nagy elérésű sajtó Magyarországon, amit vidéken és a határon túl is olvasnak, akkor támogasd az Indexet!

Tudj meg többet az Index támogatói kampányáról!

Milyen rendszerességgel szeretnél támogatni minket?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?