Judit
2 °C
7 °C

Megbírságolták James Bond sofőrjét

2008.04.23. 15:48
Veszélyes vezetésért megbírságolták James Bond sofőrjét 140 ezer forintnyi euróra Olaszországban, miután az Aston Martint a Garda-tóba vezette.

A 29 éves férfi a legújabb 007-es film forgatására vitte a hét végén a híres Aston Martin gépkocsit Olaszországba, a heves esőben és az éles kanyarokban azonban megcsúszott az autó és a korlátot áttörve belerepült a Garda-tóba. A sofőr először elveszítette eszméletét, de aztán magához tért, amint a kocsi lesüllyedt a tó fenekére, 50 méter mélyre. Csodával határosan sikerült kimásznia és a felszínre úsznia.

"Azt hittem, szétrobban a tüdőm. Nagyon szerencsés vagyok" - mondta a sajtónak, nemigen bánva, hogy a helyi rendőrség nem kivételezett vele és megbírságolta a veszélyes vezetésért "járó" összegre. A kocsit hamar kidaruzták a vízből. A film forgatásához csak ez az egy van belőle, nincs tartalék autódublőre. (MTI)

Köszönjük, hogy minket olvasol minden nap!

Ha szeretnél még sokáig sok ilyen, vagy még jobb cikket olvasni az Indexen, ha szeretnéd, ha még lenne független, nagy elérésű sajtó Magyarországon, amit vidéken és a határon túl is olvasnak, akkor támogasd az Indexet!

Tudj meg többet az Index támogatói kampányáról!

Milyen rendszerességgel szeretnél támogatni minket?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?