Jolán
2 °C
4 °C

Hírek: Tom Cruise fia lesz a fiatal Will Smith

2008.04.23. 10:59
  • Tom Cruise fia, a 13 éves Connor apja nyomdokaiba lép, mert Will Smith fiatalkori énjét alakítja a Seven Pounds című drámában. Hogy lehet ez? Tom Cruise és Nicole Kidman házasságuk idején fogadta örökbe Connort. Az apa nagyon büszke fiára, hogy mindezt magától elérte. (via Yahoo)
  • Jövőre január 11-én rendezik meg a Golden Globe-gálát, ami a díj történetének legkorábbi ceremóniája lesz. A hetvenes évek óta január végén adták át a Golden Globe-ot, de nem tett jót neki, hogy márciusról februrárra hozták az Oscart. (via Hollywood Reporter/Yahoo)
  • Az inkább szép, mint tehetséges Lindsay Lohan húga, Ali is színész lesz, mert szerepet kapott a Mostly Ghost című tiniregény megfilmesített változatában. A regény egy 11 éves fiúról szól, akinek 2 szellem lakik a hálószobájában. A 14 éves Ali eddig modellkedett, de még egy karácsonyi cd-t is felvett 2006-ban Lohan Holiday címmel, és a Lohanékről forgatott valóságshowban is szerepelt. (via Yahoo)
  • A Nobel-békedíjas Al Gore folytatja Oscar-díjas dokumentumfilmjét, mert szerinte már alig van időnk változtatni a Föld állapotán. A Paramount ezzel szemben azt jelentette, semmilyen folytatásról nincs szó. (via Slashfilm)
  • A melegcowboyos Túl a barátságon című filmet jegyző Ang Lee újabb melegfilmet készít, ami a Woodstock fesztiválon játszódik (címe: Taking Woodstock). Az Elliot Tiber regényéből készülő film egy a szülei moteljében dolgozó fiatalról szól, aki szinte észre sem veszi, hogy a viág egyik legnagyobb koncertjének részesévé válik. (via Reuters)

Köszönjük, hogy minket olvasol minden nap!

Ha szeretnél még sokáig sok ilyen, vagy még jobb cikket olvasni az Indexen, ha szeretnéd, ha még lenne független, nagy elérésű sajtó Magyarországon, amit vidéken és a határon túl is olvasnak, akkor támogasd az Indexet!

Tudj meg többet az Index támogatói kampányáról!

Milyen rendszerességgel szeretnél támogatni minket?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?