Hírek: Tom Cruise fia lesz a fiatal Will Smith

2008.04.23. 10:59
  • Tom Cruise fia, a 13 éves Connor apja nyomdokaiba lép, mert Will Smith fiatalkori énjét alakítja a Seven Pounds című drámában. Hogy lehet ez? Tom Cruise és Nicole Kidman házasságuk idején fogadta örökbe Connort. Az apa nagyon büszke fiára, hogy mindezt magától elérte. (via Yahoo)
  • Jövőre január 11-én rendezik meg a Golden Globe-gálát, ami a díj történetének legkorábbi ceremóniája lesz. A hetvenes évek óta január végén adták át a Golden Globe-ot, de nem tett jót neki, hogy márciusról februrárra hozták az Oscart. (via Hollywood Reporter/Yahoo)
  • Az inkább szép, mint tehetséges Lindsay Lohan húga, Ali is színész lesz, mert szerepet kapott a Mostly Ghost című tiniregény megfilmesített változatában. A regény egy 11 éves fiúról szól, akinek 2 szellem lakik a hálószobájában. A 14 éves Ali eddig modellkedett, de még egy karácsonyi cd-t is felvett 2006-ban Lohan Holiday címmel, és a Lohanékről forgatott valóságshowban is szerepelt. (via Yahoo)
  • A Nobel-békedíjas Al Gore folytatja Oscar-díjas dokumentumfilmjét, mert szerinte már alig van időnk változtatni a Föld állapotán. A Paramount ezzel szemben azt jelentette, semmilyen folytatásról nincs szó. (via Slashfilm)
  • A melegcowboyos Túl a barátságon című filmet jegyző Ang Lee újabb melegfilmet készít, ami a Woodstock fesztiválon játszódik (címe: Taking Woodstock). Az Elliot Tiber regényéből készülő film egy a szülei moteljében dolgozó fiatalról szól, aki szinte észre sem veszi, hogy a viág egyik legnagyobb koncertjének részesévé válik. (via Reuters)