Árpád
-2 °C
4 °C

Embert ölt a Will Ferrell-film medvéje

2008.04.24. 09:57
  • Tarantino továbbírja a Kill Bill-t egy speciális dvd-kiadás kedvéért. „Egy animével köti össze a film két részét, és ehhez a forgatókönyvet már meg is írta” – mondta Uma Turman, de arról hallgatott, hogy az animáció mennyire lesz hosszú. (via Slashfilm)
  • A gondozóját ölte meg a medve, aki Will Ferrell legújabb vígjátékában, a Semi-Próban a főszereplővel birkózik, hogy a kosárcsapatát népszerűsítse. A 317 kilós Rocky a 38 éves Stephan Miller nyakát harapta meg, aki a helyszínen meghalt. A medvék gyakori szereplőtársai Ferrellnek: már korábbi filmjében, A híres Ron Burgundy legendájában is a csúcspont az volt, hogy a medvék ketrecéből próbálnak kimászni Christina Applegate-tel. (via AP)

  • A Hellboy 3-ban Guillermo del Toro nácikkal eresztené össze Hellboyt, feltéve hogy a Magyarországon forgatott második rész bevétele megfelel a várakozásoknak. „Ezek a nácik nem valami föld alatt rejtőzködő elmebetegek lesznek, hanem elképesztően gazdagok és befolyásosak” – nyilatkozta a rendező, aki azt is hozzátette, a harmadik résznél mindenképp leáll. (via Slashfilm)

  • Menedzsere szerint hollywoodi film készül a hétszeres Forma-1-es világbajnok Michael Schumacher életéről. "Az egyik ottani rendezőnek nagyon megtetszett a téma, és magát Michaelt kérné fel a főszerepre" - jelentette ki Willi Weberk, de a 2006-ban visszavonult német sztár egyelőre nem bólintott rá az ajánlatra. (MTI)
  • Letartóztattak egy 18 éves floridai srácot, miután kiderült, hogy gengszteres videót forgatott a 85 éves nagyival. A fiú símaszkot húzott a szenilis nőre, a kezébe pisztolyt nyomott, és olyan mondatokat adott a szájába, hogy „Ha nem tetszik, akkor megbaszhatod!”, „Lelőlek!”. A készülő videón, amit dvd-n akartak piacra dobni, a rendőrök más illegális tevékenységről is találtak felvételt, a tizenéves srác és barátai például egy mozgó kocsiból lövöldöztek. Az ifjú rendezőt a Gangstas and Thugs című dvd ihlette meg. A háromoldalas rendőrségi jelentés itt olvasható. (via The Smoking Gun)

Köszönjük, hogy minket olvasol minden nap!

Ha szeretnél még sokáig sok ilyen, vagy még jobb cikket olvasni az Indexen, ha szeretnéd, ha még lenne független, nagy elérésű sajtó Magyarországon, amit vidéken és a határon túl is olvasnak, akkor támogasd az Indexet!

Tudj meg többet az Index támogatói kampányáról!

Milyen rendszerességgel szeretnél támogatni minket?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?