Hétvégi hírek: Busz és terepjáró ütközött a GI Joe forgatásán

2008.04.27. 15:44
  • Uwe Boll legújabb videóüzenetében 12 körös boxmeccsre hívta ki Michael Bayt, a helszín Las Vegas, az időpont szeptember vagy október. "Michael, ez lesz a független filmezés és a stúdiórendszer nagy csatája. Végre kiderül, melyikünk a jobb rendező, és ki az, aki képes harcolni a céljai érdekében" - hergelte ellenfelét a német gagyigyáros, aki néhány éve a kritikusaival csapott össze a ringben. Korábban mi is megírtuk: ha összejön egymillió aláírás, Uwe Boll abbahagyja a filmezést. Eddig 226 652-en írták alá a petíciót, ha még nem tetted meg, csatlakozz te is! (via slashfilm)

  • Harry Potter-kiállítás nyílik jövő tavasszal 10 világvárosban (a pontos helyszíneket egyelőre nem tudni), ahol a Warner és a Becker Group’s Creative Studio egy ezer négyzetméteres területen mutatja be Hagrid kunyhóját, a Griffendél közösségi szobáját és a Roxforti Boszorkány- és Varázslóképző Szakiskola többi díszletét. A kiállítás látogatói számos egyéb, a Potter-filmekből ismert jelmezt és kelléket is megtekinthetnek. (via cinemablend)
  • A hét elején az új James Bond-film forgatásán történtek balesetek, most a GI Joe mozifilm stábjából sérültek meg heten, amikor egy busz összeütközött egy négykerék-meghajtású GI Joe harci járművel. "A baleset az elkerített forgatási területen történt, csak könnyű sérültek voltak, akiket azonnal a prágai kórházba szállítottak" - kommentálta röviden az esetet Jirina Ernestova rendősrégi szóvivő. (via IESB.net)
  • Új Dark Knight poszter került ki a netre: a Denevérember egy lángoló felhőkarcoló előtt áll, aminek az oldalát denevér alakban robbantották ki Gotham gonosztevői. Az új Batman-trailert hétfőre ígérik, a hivatalos premier július 18-án lesz. (via cinemablend)