Gyorshírek: Tom Cruise-t már nem utálja a Viacom-főnök

2008.05.06. 10:21
  • Common, a színészi karrierről álmodozó rapper (akit legutóbb Az utca királyaiban láthattunk) szerepet kapott a Terminator 4-ben. John Connor (Christian Bale) belső körének, a legelszántabb gépromboló csapatnak lesz a tagja. A Skynet elleni harcról szóló filmben egyébként Sam Worthington is egy hasonló elitkatonát alakít majd. Bemutató 2009 május 22-én. (via Variety)
  • Megbocsátott Tom Cruise-nak a Viacom médiabirodalom elnöke, aki két éve idióta viselkedése miatt tette ki a színészt a Viacom alá tartozó Paramounttól. „Tom kiváló színész, és ha a Paramount őt választja a Mission Impossible 4-re, akkor abba én nem szólok bele” – mondta Sumner Redstone, miután az utóbbi időben több helyen is megjelent a pletyka, hogy Tom Cruise Ethan Huntként tér vissza a Mission Impossible folytatásában. (via Reuters)
  • Újra összeállhat a Michael Bay-Jerry Bruckheimer páros, hogy filmet csináljon a Cocaine Cowboys című dokusorozatból. A film a 70-es-80-as évek drogbáróit, Jon Robertst és Pablo Escobart mutatná be, és azt a kokainba fulladt Floridát, ami a Sebhelyesarcú és a Miami Vice forgatókönyvíróit is megihlette. A filmet az HBO és a Warner finanszírozná, főszereplőként szóba került Mark Wahlberg, sőt, Leonardo DiCaprio is. Michael Bay rendező és Jerry Bruckheimer producer korábban együtt készítették el a Sziklát a Bad Boyst és az Armageddont. (via Variety)
  • A Vasember 100 milliós hétvégi nyitóbevétele után szinte már biztos, hogy a Marvel zöld utat ad egy Amerika kapitány mozifilmnek. Az elsőszámú főszereplőjelöltjük Matthew McConaughey, aki kénytelen lesz majd megszabadulni a Magnum-bajusztól, mivel a  szuperhősök világában nem divat az arcszőrzet (Gordon felügyelőt kivéve). Az Amerika kapitány 2011 körül kerülhet a mozikba. (via cinemablend)