Gyorshírek: Josh Brolin átváltozott George Bush-sá

2008.05.08. 10:21
  • Az Entertainment Weekley elsőként mutatta be, hogyan néz majd ki Josh Brolin amerikai elnökként Oliver Stone Bush-filmjében. "Valósághű portrét akarok készíteni erről az emberről, aki alkoholistából lett a világ vezetője" - nyilatkozta korábban a rendező. A "Bush" helyett egy ideje "W" munkacímet viselő filmben az elnök feleségét Elizabeth Banks alakítja, a forgatókönyvét a tévéfilmes Stanley Weiser írta (ő jegyzi többek között a Harmadik Birodalmat, amiben a nácik nyerték meg a háborút). A film 2009-ben kerül a mozikba, valószínűleg Bush utódjának januári beiktatásakor. (via slashfilm)

  • Ron Perlman május 6-án kezdte forgatni Detroitban a „The Job” című fekete humorú drámát, így végre láthatjuk őt Hellboy-maszk nélkül is a vásznon. Shem Bitterman filmjében Taryn Manning, Joe Pantoliano és Patrick Flueger játssza a további főszerepeket. (via cinemablend)
  • Újabb James Bond-videónapló került fel a netre, amiben ezúttal Chris Munro, a Quantum of Solace production sound mixer mesél a forgatásról. "Egész nap csak annyit mondok: rakjátok közelebb azt a mikrofont! - meséli a brit hangmérnök, akinek ez az ötödik Bond-filmje - Marc Forster mindig az eredeti párbeszédeket használja, nagyon utálja, ha a ezekbe utólag bele kell nyúlni. A forgatási helyszíneken mindennek tökéletesnek kell lennie, minden zörejre figyelnem kell." A Bond-stáb április 30-tól május 9-ig az ausztriai Bergenzben vesz fel jeleneteket (képgaléria itt) A 22. Bond filmet nálunk november 13-án mutatják be a mozik. (via slashfilm)