Ki lesz új Pókember?

2008.05.28. 10:44
  • Alejandro Jodorowsky egy évtized után King Shot címen újra filmet készít. A főszereplő Nick Nolte, az operatőr az Oscar-díjas Zsigmond Vilmos, míg az executive producere David Lynch, a filmnek magyar származású producere Simon Shandor. A szereplők között feltűnik Marilyn Manson, Asia Argento, Udo Kier és Arielle Dombasle vállaltak szerepet a közös munkában. Tárgyalások folynak továbbá Mickey Rourke-kal, Santiago Segurával és Rossy de Palmával. Az ukrán származású chilei-mexikói filmrendező (A vakond, a Szent hegy, a Szent vér) több mint egy évtized után kíván visszatérni, a forgatást 2008 októberében kezdik. A "metafizikus spagettigengszternek" nevezett film világforgalmazási jogait a David Lynch nevével fémjelzett Abdsurda cég kezeli.
  • 2010-re várható az újabb Pókember, de a pletykák szerint lecserélik Tobey Maguire-t. A legesélyesebb a Majdnem híres, A por és a Csuklónyiszálók színésze, Patrick Fugit, de az Agymenők.com-os és Szuper felsőtagozat-os Michael Angarano is versenyben van még. (via Slashfilm)
  • Nem folytatják a Vissza a jövőbe című klasszikussá váló háromrészes filmsorozatot, jelentette ki a producer határozottan. Egyszerűen nem szeretnék lerombolni a mítoszt. (via Slashfilm)
  • Az IGN-en videón is figyelemmel kísérhetjük az új James Bond, a Quantum of Solace forgatását. (via IGN)