Gizella
9 °C
14 °C

George Lucas utcai harcost nevelt a lányából

2008.06.03. 10:55
  • George Lucas 27 éves lánya, Amanda "Powerhouse" Lucas igazi harcművész, tagja az amerikai női harcművész szövetségnek, és részt vett az aucklandi Princess of Pain gálán is. A Lucas-lány szerepelt a Csillagok háborúja újabb részeiben, így a Baljós árnyakban, A klónok támadásában és a Sithek bosszújában. A lány hiphop tanárként dolgozik egyébként, és a brazil ju-jitsu, a kickbox, muay thai szakágakban jeleskedik, nem szívesen futnánk össze vele egy Lucas-ellenes megmozduláson.  (Cinematical)
  • Alfred Molina és Ben Kingsley is szerepet kapott a klasszikus videójáték, a Prince of Persia Disney által készített moziváltozatában Jake Gyllenhaal és Gemma Arterton mellett. (Slashfilm)
  • A Wachowski testvérek 2010-ben bemutatásra kerülő Ninja Assassin című mozijának története a világ legkegyetlenebb bérgyilkosáról, Raizoról (Rain) szól, aki az utcán nevelkedett, amíg az Ozura Clan el nem vitte magával, hogy gyilkolásra tanítsa. Miután barátját könyörtelenül kivégzik, elmenekül a klántól, és a bosszúra készül. Valószínűleg a Wachowski testvéreknek ez lesz az újabb nagy filmje, mert a sztori jó, rengeteg látványosságot lehet beletenni, és talán nem viszik el egy olyan mézes-mázos irányba, mint a Speed Racert. (Cinematical)
  • A híres kémregény író, Robert Ludlum újabb könyvéből, a Sigma-szerződésből készül forgatókönyv az Universal stúdióban A vasember társszerzőjének vezetésével. Benjamin Hartman, egy amerikai befektetési tanácsadó cég vezetője nagyon megörül, amikor Zürichben összetalálkozik rég nem látott egyetemista társával. Ezért aztán óriási meglepetés a számára, amikor az egykori barát fegyvert ránt. (Cinematical)
  • Yoko Ono elvesztette a pert, mert a bíróság szerint fel lehetett használni a 15 másodperces részletet John Lennon Imagine című számából a Expelled: No Intelligence Allowed című filmben. A New York-i kerületi bíróság hétfőn döntött úgy, hogy a filmkészítőket a szerzői jogi törvény védi, amely megengedi, hogy alkotásokat kritika vagy kommentár céljára használjanak fel. Egy áprilisi meghallgatáson a filmesek ügyvédje azzal érvelt, hogy a szólásszabadság joga sérülne, ha ellenük döntene a bíróság. Szerinte a filmben azért kapott fontos szerepet a dal, mert azt a nézetet képviseli, hogy a világ jobb vallás nélkül. "A film azt kérdi, igaza volt-e John Lennonnak, és arra az eredményre jut, hogy tévedett" - fejtette ki a jogász.
    Az özvegy azzal vágott vissza, hogy az ő legelemibb joga is sérült, amikor nem mondhatott "nemet" a kérésre.
    A világ teremtését egy felsőbbrendű hatalomnak tulajdonító filmet áprilisban mutatták be az amerikai filmszínházak, és pénteken Kanadában is debütál. (Yahoo)
  • Készül a Toy Story 3, amihez nagyon vicces stábpólót készítettek, íme: