38 ezer dollárért vették meg James Bond csókját

2008.06.20. 09:56
  • Mennyibe kerül James Bond csókja? Barbara Broccoli a Quantum of Solace producere 38 ezer dollárt fizetett Daniel Craig egy csókjáért. A producer árverésen nyerte a csókot, amit a Nemzeti Film és Televízós Iskola számára rendeztek. Broccoli megnyerte Hugh Grant és Robbie Coltrane csókját is. Az aukción 800 ezer dollár gyűlt össze. (via Yahoo)
  • Videó a csodaszép Bond-lányról, Olga Kurylenkóról, akit először a rendező méltat, majd a kamera: láthatjuk edzeni és motorcsónakos üldözés közben. 
  • Kihirdették, ki kaphat helyet a Walk of Fame-en jövőre. A legnagyobb meglepetés, hogy Tarzan Csitája nem került fel a listára, amire a Village People és Shakira igen, pedig minden idők legidősebb csimpánza 76 évesen Palm Springsben él. Kiknek lesz csillaga? Hugh Jackman, Ben Kingsley, The Village People Felicity Huffman, William H. Macy, Cameron Diaz, Robert Downey Jr., Tim Burton, Leslie Caron, Charles Durning, Ralph Fiennes, William Petersen, Kyra Sedgwick, John Stamos, Mark Burnett, Chuck Lorre, Kenny "Baby Face" Edmonds, Dave Koz, The Miracles, Doug Morris, Rush, Shakira, Bill Handel (KFI rádió) és Harry Shearer (rádiós és Simspon-hang). (via Yahoo
  • Adam Sandler létrehozta a Scary Madison nevű cégét, amely kizárólag horrort és thrillert fog készíteni. Első produkciójuk a Shortcut (Rövidebb út) két testvérről szól, akik saját kisvárosukban találnak egy elhagyott utcát, ami rövidebb, de valamiért mindenki kerüli. Ők arra kanyarodnak, és hamarosan rájönnek, hogy a helybelieknek volt igaza. (IC Press)