Tankcsapda-koncerten forgatott Herendi, Hujber smárolt

2008.06.23. 12:15


A Valami Amerika 2 stábja a részeg Hujber Ferenccel és Szervét Tiborral a két héttel ezelőtti Petőfi Csarnok-beli Tankcsapda-koncerten forgatott. Szemtanúnk szerint a Mire vagy kíváncsi című új dal alatt forgatott Herendi Gábor és stábja, illetve előtte és utána közönségképeket vettek fel, mivel értelemszerűen ez egy koncertjelenet lesz a filmben. Levélírónk azt is elárulta, hogy a színpad előtt egy sínen ment a kamerás kocsi, valamint egy közönségbe elhelyezett operatőr is volt. (A képeket innen szedtük.)


A forgatás már csütörtökön elkezdődött a PeCsában információnk szerint, akkor öltözői jelenetet vettek fel a zenekarral, Szervét Tiborral, Hujber Ferenccel és fiatal lánnyal, aki a leírások alapján mi Tompos Kátyaként azonosítottunk. A történetben szerelem szövődik Hujber és a maffiózó lányát alakító Tompos Kátya között.

Valószínűleg az is a film része volt, hogy a koncerten Hujbert többen nagyon részegen látták egy 20 év körüli lánnyal smárolni. Az egyik éles szemű tanúnk állítja, "nem a főszerepőcsajnak, és nem a terhes feleségének dugta le a nyelvét". A Tankcsapda állítólag azért vállalta el a Valami Amerika 2-t, mert az első rész kultfilm lett. Korábban az Árpa Attila rendezte Argóban lehetett hallani a Mennyország Tourist című számukat. A dal valószínűleg rajta lesz a filmzene albumon, de a film zenéjét nem a Tankcsapda szerezte.

 
A hivatalos fotók