Gyorshírek: Tom Hanks nem akar újabb hollywoodi sztrájkot

2008.06.24. 10:24
  • Tom Hanks és száz másik színész e-mailben szólította fel az idén 75 éves színész szakszervezetet (SAG), hogy fogadja el azokat az új fizetési feltételeket, amikben a másik szakszervezet, az AFTRA már megegyezett a stúdiókkal és a producerekkel. A vita ezúttal azoknak a színészeknek a honoráriumáról szól, akik nem tízmilliókat kereső, A-ligás filmsztárok. Ha nem sikerül nyár közepéig megegyezni, újabb mozifilmek és sorozatok forgatása tolódhat el bizonytalan időre. A témáról bővebben a a comment:com sztrájkügyi szájbarágó rovatában lehet olvasni. (via Hollywood Reporter)
  • Lesz Motel 3, de Eli Roth nélkül. A stúdiók (a Lionsgate, a Sony és a Screen Gems) szeretnék folytatni a mészárolós horror-sorozatot, Roth viszont nem akar se forgatókönyvet írni, se rendezni. Az első Motel 4,5 millió dollárból készült, és csak Amerikában 47,3 milliós bevétele volt, a 10 millióból forgatott második rész pedig 29,8 milliót termelt világszerte a mozikban. A stúdiók még nem választották ki az új rendezőt. (via cinemablend)
  • A legjobb hírt hagytuk a végére: 2009. augusztus 28-án támadja be a mozikat a Tyrannosaurus Rex, Rob Zombie új sci-fi-horrorja. A főszereplő a B-filmek örökös rosszarcú mexikóija, Danny Trejo lesz, és természetesen nem hiányozhat a filmből Rob Zombie felesége, a 37 évesen is dögös Sheri Moon sem. A film hangulata a Mad Maxet, a menekülés New Yorkbólt és a Terrobolygót idézi majd, de néhány elemet (például a mutánsokat felkoncoló, marcona főhőst) Zombie a saját képregényéből, a The Nails-ből vesz át. "51% motherfucker, 49% son of a bich" - már nagyon várjuk! (via shocktillyoudrop)