Gyorshírek: Tarantino kétrészesre tervezi az új Piszkos tizenkettőt

2008.06.25. 11:16
  • S. Darko címmel forog Los Angelesben a Donnie Darko 2, amiben Donnie húga, Samantha Darko (Daveigh Chase) lesz a főszereplő. A lány hét évvel bátyja halála után, nagykorúvá válva elindul a barátnőjével (Briana Evigan) Hollywoodba, hogy karriert csinálhasson. A sivatag közepén viszont lerobban az autójuk, és a közelben becsapódó meteor miatt legalább olyan bizarr látomásaik lesznek, mint amikor Donnie a saját gyomrából kijövő időcsápot nézegette, és egy gyilkos nyúllal társalgott. A második részt Richard Kelly helyett Chris Fisher rendezi, aki korábban olyan közepes horrorokat készített, mint a Nightstalker és a Dirty. A film jövőre kerül a mozikba. (via cinemablend)
  • Dominikán és Mexikóban forog a Halálos iramban 4, amiben már visszatér Vin Diesel is, egy igazi szögletes, benzinzabáló szörnyeteggel, egy '70-es Chevrolet Chevelle-lel. A másik főszereplő, Paul Walker sikert jósol a filmnek és lát fantáziát újabb részekben is: "Ki ne szeretné a gyors kocsikat és a dögös nőket?" Az új filmet Justin Lin rendezi, ő vezényelte le a Tokyo Driftet is. A forgatókönyvet a korábbi részek írói dobták össze (David Ayer az első részt, Chris Morgan harmadikat írta), a két kocsibuzi főszereplő Japán után a karib-tengeri drogbárók illegális gyorsulási versenyein mutatja meg, ki az aszfalt igazi ura. A Halálos iramban 4 2009. június 5-én kerül a mozikba. (via USA Today)

 

  • Duplarészesre hízott az Inglorious Bastards, Tarantio második világháborús filmjének forgatókönyve. Az egykori videótékás a 2009-es Cannes-i fesztiválig mindenképpen le akarja forgatni a filmet, ami saját bevallása szerint egyedül a címet vette át Enzo G. Castellari 1978-as, háborús spagetti westernjéből, és csak az alapszituációban hasonlít a 67-es Piszkos tizenkettőre. A történet egy csapat amerikai bűnözőről szól, akiknek a megszállt Franciaországban kell végrehajtaniuk egy szigorúan titkos akciót, majd élve eljutni Svájcig. Tarantino a BBC-nek adott interjújában nem erősítette meg, de nem is cáfolta a szereplők névsorát, így a már biztos stábtag Michael Madsenen és Tim Roth-on kívül (ők a film IMDb-adatlapján is ott vannak) továbbra is Piszkos tizenkettő-tagságra esélyes Sylvester Stallone, Bruce Willis, Paul Walker, Eddie Murphy, Johnny Depp, John Travolta, Harvey Keitel, Arie Verveen, Mickey Rourke és Christopher Walken. (via slashfilm)