Robert Rodriguez újraálmodja a Vörös Szonját

2008.06.27. 12:05
  • Robert Rodriguez elkészíti a Vörös Szonját Rose McGowannel, a Tarantinóval közösen jegyzett Grindhouseból ismert színésznővel, Marilyn Manson valamikori barátnőjével. 2010-ben mutatják be várhatóan a harcosnőről szóló mozit. (via ComingSoon)
  • Folytatódik a Bourne-sorozat: Frank Marshall producer elárulta, hogy jövő nyáron tervezik leforgatni, hogy 2010-ben bemutathassák a negyedik részt, amely Robert Ludlum-trilógiájának továbbírása lesz. Valószínűleg a második és harmadik részt jegyző Paul Greengrass rendezheti a folytatást Matt Damonnal. (via Cinematical)
  • A Vin Diesel főszereplésével készülő Babylon A.D. című film zenéjét Hans Zimmer és a W-Tang Clan vezetője, RZA közösen jegyzi. Előbbit hatszor jelölték Oscarra, amiből egyet elhozott Az oroszlánkirályért, de ő jegyzi a Gladiátor, az Esőember vagy a Karib-tenger kalózai filmzenéjét is, míg utóbbi a Szellemkutya és a Kill Bill zenéjéért felelt. (via Slashfilm)
  • „In memory of our friends Heath Ledger&Conway Wicklife” – így ajánlották a kollégák a forgatás alatt elhunytaknak a Batman legújabb részét a főcímben. (via Yahoo)