Gyorshírek: Borat lesz az új Sherlock

2008.07.02. 10:13
  • Friss fotók kerültek ki a netre a Public Enemies forgatásáról: Johnny Depp, aki a filmben Dillingert alakítja, egy üveg Coronitával készül a következő jelenetére. Michael Mann gengszeterfilmjében egyaránt jelen lesznek a szesztilalom korszakának híres maffiózói (Al Capone és társai), és a Dillinger-féle bankrablók (ez a szakirodalomban a "public enemy era", amikor J. Edgar Hoover és az újjászervezett FBI minden gengszterrel le akar számolni). A Public Enemiest 2009 júliusában mutatják be az amerikai mozik. (via collider.com)
Depp, a közellenség (fotó: colider.com)
  • A Columbia stúdió rendhagyó Sherlock Holmes-filmet tervez: Sacha Baron Cohen lenne a nyomozó, Will Ferrell pedig Watson doktor. A forgatókönyvet Etan Cohen, a Tropic Thunder rendezője írja, a produceri teendőket a közelmúlt legsikeresebb vígjátékgyárosa, Judd Apatow vállalata el. A brit mesterdetektívről egyébként Guy Ritchie is mostanában akar filmet forgatni a Warnernak, minden eddiginél több verekedéssel, lövöldözéssel és vívójelenettel. (via Variety)
  • Véres kártyalapokból kirakott, Joker-vigyorú Batman díszeleg az új Dark Knight plakáton. A filmet Amerikában július 18-án, nálunk majdnem egy hónap késéssel, augusztus 7-én mutatják be. (via collider.com)  • Hírek
  • Hírek