Kidmanen és Cruise-on buknak legjobban a stúdiók

2008.07.24. 10:25
  • Tim Burton megtalálta az Alice Csodaországban főszereplőjét Mia Wasikowska személyében, pedig a héten bemutatott Mamma Miában látható fiatal és szép Amanda Seyfriedet is pletykálták. A lányról annyit tudni, hogy 18 éves és ausztrál, hamarosan láthatjuk a Daniel Craig főszereplésével készülő háborús drámában, a Defiancéban, valamint Hilary Swank repülős filmjében, az Ameliában. Novemberben kezdenek forgatni. (via Empire
      
  • A Sötét lovag folytatja a rekorddöntéseket: Nolan filmje érte el a leggyorsabban a 200 millió dollár feletti jegybevételt, megelőzve ezzel a Karib-tenger kalózait. A Batman: Kezdődik összesen ért el 205 millió dollárt. (via EW)
     
  • Jennifer Aniston exe, Vince Vaughn a legjobb választás a stúdiók számára, derül ki a Forbes magazin összeállításából: minden betett dollárból 14,73-at csinált (Szakíts, ha bírsz, Kidobós, Ünneprontók ünnepe). Mindez azért lehetséges, mert viszonylag alacsony a fizetése, viszont magas bevételeket ér el. Tobey Maguire 13,44 dollárt hoz/betett dolláronként, Julia Roberts 13,19-cel a harmadik. Brad Pitt negyedik 12,73-mal. Tom Cruise és volt felesége, Nicole Kidman meg a legnagyobb bukták, mivel egy betett dollárra 3,99-et hoz Tom, míg Nicole 1,01-et. (via Forbes/Yahoo)
     
  • Ki a legjobban fizetett hollywoodi színész 2007-ben? Will Smith 80 millió dollárt keresett tavaly június 1-től idén június 1-ig, őt csak Johnny Depp tudta megszorítani 72 millióval. Harmadik Eddie Murphy és Mike Myers 55 millióval, negyedik Leonardo DiCaprio 45-tel. A legjobban kereső nő Cameron Diaz 55 millió dollárral, második Keira Knightly 32-vel, a harmadi Jennifer Aniston 27-tel. Egyébként Will Smith az első színész, akinek nyolc filmje zsinórban 100 millió dollárnál többet hoz. Míg a vezető férfiszínészek összesen 487 millió dollárt kerestek, addig a vezető nők csak 245-öt. (via E-online)