Gyorshírek: Madonna összeborult Michael Moore-al

2008.08.04. 09:50
  • A Michael Moore által létrehozott michigani filmfesztiválon mutatták be vasárnap Madonna legújabb filmjét a malawi árvákról. Az I Am Because We Are-t az énekesnő producerként jegyzi, és az eseményre a rendezője, Nathan Rissman, és a tizenegy éves lánya, Lourdes is elkísérte. Az elegánsan érkező Madonnát a baseballsapkás Moore ölelgette az éljenző tömeg előtt. "Kevés ember van, akire fel tudunk nézni a mai világban, pedig szükség van azokra, akik nem félnek kiállni az igazukért - dicsérte Moore-t Madonna, majd kijelentette. - Nekem, és mindannyiunknak szükségünk van Michael Moore-ra." (via BBC)
     
  • Mellrákot találtak Christina Applegate-nél, a Ron Burgundy főszereplőjénél, aki a Rém rendes család-sorozattal futott be. A betegséget korán észrevették, ezért az Emmy-díjas színésznő várhatóan teljesen meggyógyul, mondta a sajtósa. (via AP)
     
  • Angliában megszületett a bírósági döntés a rohamosztagos-perben, amiben George Lucas azt állította, hogy a jelmezek tervezője szerzői jogot sértett, mikor az engedélye nélkül kezdte árusítani a kosztümök másolatait. A bírói ítélet szerint Andrew Ainsworth nem szegte meg a brit szerzői jogi törvényt, ezért hazájában továbbra is árulhatja a őket, Amerikában viszont nem. Lucasnak 2006-ban húszmilliós kártárítést ítélt meg az ügyben egy amerikai bíróság, de a mostani döntés szerint a tervezőnek ezt nem kell kifizetnie, viszont Ainsworthnek sem jár részesedés a Star Wars-relikviák utáni bevételből. A pereskedő felek egy októberi meghallgatáson fellebbezhetnek. (via Variety)