Gyorshírek: Schwarzinak nem jön be a félkész T4

2008.08.06. 09:30
  • Nem Shia LaBeouf lesz az Indiana Jones 5 főszereplője, jelentette ki George Lucas a Clone Wars rajzfilm sajtótájékoztatóján a San Rafael-i Big Rock Ranchen. "Harrison Ford az igazi Indiana Jones, nem Shia. Ha a fiú lenne a főszereplő, 'Mutt Williams és Elvis keresése' lenne a film címe" - próbált viccelődni a kockásinges rendező-producer, de az Indy 5 igazi címét már nem árulta el, csak azt, hogy "A sztori a polcomon pihen, 50 másik filmtervemmel együtt". Az MTV bloggere szerint az új rész akár Atlantiszról, a Fiatalság Forrásáról, vagy Mózes kígyóvá változó és tengert kettéválasztó botjáról is szólhat majd, Indy magyar hangja, Csernák János viszont úgy tudja, kedvenc régészünk Krisztus keresztjét keresi majd az ötödik részben. (via cinematical)
  • "Nem érzem a filmet, túl keveset láttam belőle" - jelentette ki Arnold Scwarzenegger, miután a Termiantor 4 rendezője, McG egy sacramentói privát vetítésen megmutatott neki néhány jelenetet a készülő filmből. "Ennyiből nem tudtam megállapítani, ki is a Terminator, és hogy csak egy van belőle a filmben, vagy hogy hős válik-e belőle. Pedig ezek határoznák meg, milyen erős lesz az új film." Az Új-Mexikóban forgó Terminator Salvation 2009 május 22-én kerül a mozikba. (via slashfilm)
  • Javier Bardem mégsem játssza el a kolumbiai drogbárót, Pablo Escobart John Carnahan filmjében, a Killing Pablóban. Christian Bale viszont megerősítette a Latino Review-nak, továbbra is benne van a produkcióban. Escobar szerepére a spanyol Jordi Mollá és Benicio del Toro is esélyes, de hogy végül ki lesz a főszereplő Bardem helyett, egyelőre nem tudni, csak azt, hogy a film 2009-re készülne el. (via slashfilm)