Gyorshírek: George Lucas már dolgozik a 3d-s Star Warson

2008.08.08. 10:47
  • Brad Pitt hivatalosan is leszerződött Tarantino új filmjéhez, az Inglorious Bastardshoz, amiben ő lesz Aldo Raine, a rettegett nácivadász Tennessee-ből. Tegnap mi is megírtuk, hogy Tarantino DiCaprio helyett inkább a régi haverját, Eli Rothot vette be a duplarészes háborús filmbe. A rendező B.J. Novakot, Simon Pegget, Nastassja Kinskit és David Krumholtot is szeretné megnyerni a produkcióhoz. A forgatás október 13-án kezdődik Németországban, kész filmet Tarantino már a 2009-es cannes-i fesztiválon bemutatná. (via slashfilm)
  • A rókaképű Steve Buscemi Vegasban kezdte el forgatni legújabb filmjét, a Saint John of Las Vegas cimű krimit. A forgatókönyvet az újonc Hue Rhodes írta, akinek ez a kaszinós mozi lesz egyben az első rendezése is. A filmhez a vegasi helyszínek után az új-mexikói Albuquerque-ban vesznek fel jeleneteket, ahol most McG dolgozik gőzerővel a T4-en. A bemutató időpontja még nincs kitűzve. (via Variety)
  • Breck Eisner két, eddig ismeretlen forgatókönyvírót, Matt Sazamát és Burk Sharplesst bízta meg a 2010-re beharangozott Flash Gordon remake sztorijának kitalálásával. A szerzőpáros biztosan tudhat valamit, mivel ők jegyzik a 2008-ra elkészülő Dracula Year Zero és Zack Snyder 2009-es Cobalt 60 című képregényfilmjének forgatókönyvét is. (via comingsoon.net)
  • George Lucas 3d-változatot is készítene a két Star Wars-trilógiából, derült ki a Newsweek cikkéből. A Lucasfilmnek ehhez egy teljesen új technológiát kell kifejlesztenie, amin ugyan már évek óta dolgoznak, de a látványos eredményekre még minimum ugyanennyit kell várni. (via slashfilm)