Gyorshírek: Képregényfilmmel feledtetné bukásait Tom Cruise

2008.08.19. 10:12
  • Tom Cruise is beállt a képregényfilmhez szerződő szupersztárok sorába, Sam Raimivel készítené el a Sleepert. A sztori főszereplője Holden Carver ügynök, aki beépül a Tao nevű bűnszöbetkezet köreibe. Különleges képességekkel is rendelkezik: képes "elraktározni" a fájdalmat, és puszta érintéssel másoknak fájdalmat okozni. A Wildstorm eredeti története 81. helyen áll a legjobb képregények százas toplistáján. Korábban mi is megírtuk, hogy Cruise producertársa, Paula Wagner leköszönt a United Artist stúdiófőnöki posztjáról, mert a Robert Redford rendezte Gyávák és hősök forgalmazása 30 millió dolláros veszteséggel zárult. Korábban az 57 millióból forgatott Elizabethtown, aminek a producere volt, csak 26,8 milliót hozott Cruise-nak. (via slashfilm)
  • Veszélybe került a Watchmen bemutatója, mert a bíróság szerint megalapozott a 20th Century Fox keresete, amiben az áll, hogy Alan Moore képregényének filmes jogai egy 1991-es és egy 1994-es szerződés értelmében náluk vannak. A Warner Bros még az év elején kiutalt 120 millió dollárt Zack Syndernek a film elkészítésére, aminek tegnapig még a március 3-i bemutatója is biztosnak tűnt. (via Variety)
  • Johnny Depp, Jude Law és Colin Farrell felajánlották a The Imaginarium of Doctor Parnassusért kapott fizetésüket Heath Ledger lányának, Matildának. A színész és Michelle Williams közös gyermeke 2005 októberében született meg, Ledger viszont 2003-ban írta meg a  végrendeletét. Terry Gilliam filmjének forgatása Ledger januári halála miatt szakadt félbe, de a forgatókönyvet később úgy írták át, hogy Johnny Depp, Jude Law és Colin Farrell beugrása szervesen illeszkedjen a misztikus történetbe. A filmről még nem tudni pontosan, mikor kerül a mozikba. (via foxnews)