Gyorshírek: Kiégett Macskanőt csinálnak Cherből

2008.08.25. 10:04
  • Christopher Nolan a brit Telegraph értesülései szerint azt szeretné, ha a The Caped Crusader munkacímen futó harmadik Batman-filmben Cher lenne a Macskanő. "Nolan arra gondolt, hogy Cherrel kiégett vampot faraghatnának a Macskanőből, aki a Michelle Pfeiffer- és a Halle Berry-féle doromboló cicusok szöges ellenéte" - idéznek név nélkül egy stúdióvezetőt. A 62 éves, Oscar díjas színésznő egyébként így néz ki mostanában, utoljára 1999-ben vállalt főszerepet (Tea Mussolinivel), 2003-ban pedig saját magát játszotta a Túl közeli rokonban. Christopher Nolan a harmadik Batman-filmet már 2009 elején elkezdené forgatni Vancouverben, de erről még nem állapodott meg hivatalosan a Warnerrel. (via telegraph.co.uk)

(forrás: slashfilm)

  • Kevin Smith egy mázlista: a Watchmen után az új Star Trek filmet is ő nézhette meg legelőször. "Fenomenális alkotás, igazi trekker-film" - mondta a Shop stop rendezője,  aki minden rajongót megnyugtatott: William Shatner nélkül is lehet jó Star Trek-filmet készíteni Kirk kapitány főszereplésével (akit J.J. Abrams verziójában Chris Pine alakít). A tizenegyedik Star Trek film jövő májusban kerül a mozikba. (via slashfilm)
  • Helena Bonham Cartert határozatlan időre elengedték a Terminator Salvation új-mexikói forgatásáról, miután négy családtagja (a 14 éves unokaöccse, a nagynénje, a mostoha-nagybátyja és a sógornője) is meghalt autóbalesetben a múlt héten Dél-Afrikában. A színésznő a Serena nevű karaktert alakítja a 2009 májusában mozikba kerülő filmben. (via perezhilton)