Gyöngyi
5 °C
14 °C

Néha úgy érzed, mintha két valóság létezne?

Több infó

Támogasd a független újságírást, támogasd az Indexet!

Nincs másik olyan, nagy elérésű online közéleti médiatermék, mint az Index, amely független, kiegyensúlyozott hírszolgáltatásra és a valóság minél sokoldalúbb bemutatására törekszik. Ha azt szeretnéd, hogy még sokáig veled legyünk, akkor támogass minket!

Milyen rendszerességgel szeretnél támogatni minket?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Gyorshírek: Meghalt Isten hangja

2008.09.02. 12:24
  • Több mint ötezer trailerhez és 350 ezer reklámhoz adta a hangját Don LaFontaine, akit a légmell vitt el 68 évesen amerikai idő szerint hétfő este, jelentette az egyik munkaadója, az Entertainment Tonight. (A légmell azt jelenti, hogy a tüdő és a mellkasfal között levegő gyűlik össze, és a tüdő összeesik.) LaFontaine nevét talán nem mindenki ismeri, de az érces hangját biztosan, ami miatt Isten hangjaként is emlegették. Általában az előzetesek szövegeit is ő írta, és ő vezette be az olyan fordulatokat, mint az "Egy világ, amit a félelem ural", vagy az "Egy ember, aki megváltoztatná a világot". Ebből több paródia is született, de most inkább ezt a videót ajánljuk, amiben maga LaFontaine foglalja össze a karrierjét. (via Slashfilm & Entertainment Tonight)

  • Új archív felvételek kerültek elő Marilyn Monroe-ról, amiket egy amerikai tengerésztiszt készített a Van, aki forrón szereti forgatásán. A 2,5 perces videón Monroe és Tony Curtis egy tengerparti jelenet felvételére készül, és a rendező, Billy Wilder is feltűnik benne. A filmet a tengerész halála után tíz évvel most a lánya bocsátja árverésre. (via Reuters)
  • Diane Kruger, a Trója szép Helénája is játszik majd Tarantino második világháborús filmjében, az Inglorious Bastardsban. Kruger egy német színésznőt alakíthat, aki nácivadászokat csempész be egy filmpremierre. Tarantino eredetlileg Nastassja Kinskinek szánta a szerepet, és ezért személyesen repült el Németországba, de nem tudtak megegyezni. (via The Hollywod Reporter)