Vilhelmina
12 °C
28 °C

Gyorshírek: Will Smith egyiptomi fáraó lesz

2008.09.08. 08:36
  • Jön a Pókember 4 és 5, valamint egy spinoff film a harmadik részben méltatlanul kevés szerephez jutó Venomról. A piros-kék pizsamát továbbra is Tobey Maguire húzhatja magára, erről a Columbia szóvivője, Steve Elzer biztosította a rajongókat: "A stúdió soha nem keresett másik színészt, Tobey volt az egyetlen, akivel beszéltünk a szerepről." A Pókember 4-et 2011-re, a Venomot 2012-re ígérik, a Sony 2009-ben költségtakarékossági okokból egyszerre forgatná le a két részt. (via Yahoonews)
  • Will Smitht hamarosan egyiptomi fáraóként láthatjuk viszont a The Last Pharaoh című filmben, aminek a Rettenthetetlent is jegyző Randall Wallace írja a forgatókönyvét. A film Kr. e. 667-ben játszódna, a központi karaktere pedig Tamarka, Egyiptom utolsó núbiai fáraója, akit az asszír Esarhaddon győzött le. A Columbia stúdió 2008-ra harangozta be a filmet, de eddig nem volt biztos, hogy a zsinórban kasszasikereket gyártó Will Smith vállalja-e a főszerepet. A rendező a 69 éves brit filmes, Christopher Miles lesz, aki a Szerelmi hadviselést forgatta, és akit 1963-ban Oscarra jelöltek a The Six-Sided Triangle című rövidfilmért . (via Variety)
  • Tommy Lee Jones 10 milliós kártérítési pert indított a Paramount stúdió ellen, amiért nem kapta meg a Nem vénnek való vidék 160 millió dolláros bevételéből a szerződés szerint neki járó részesedést. 2007 decemberében, egy hónappal a film bemutatója után a Paramount azt közölte, a Tommy Lee Jones szerződésébe hiba csúszott, a bónusz igazából csak a videó- és dvd-forgalmazásból származó bevételekre vonatkozik. A színész most független revizorokkal vizsgáltatná meg, pontosan mennyi pénz jár neki a bevételekből. (via deadlinehollywood)