Pandora, Gabriella
-1 °C
4 °C

Gyorshírek: Will Smith egyiptomi fáraó lesz

2008.09.08. 08:36
  • Jön a Pókember 4 és 5, valamint egy spinoff film a harmadik részben méltatlanul kevés szerephez jutó Venomról. A piros-kék pizsamát továbbra is Tobey Maguire húzhatja magára, erről a Columbia szóvivője, Steve Elzer biztosította a rajongókat: "A stúdió soha nem keresett másik színészt, Tobey volt az egyetlen, akivel beszéltünk a szerepről." A Pókember 4-et 2011-re, a Venomot 2012-re ígérik, a Sony 2009-ben költségtakarékossági okokból egyszerre forgatná le a két részt. (via Yahoonews)
  • Will Smitht hamarosan egyiptomi fáraóként láthatjuk viszont a The Last Pharaoh című filmben, aminek a Rettenthetetlent is jegyző Randall Wallace írja a forgatókönyvét. A film Kr. e. 667-ben játszódna, a központi karaktere pedig Tamarka, Egyiptom utolsó núbiai fáraója, akit az asszír Esarhaddon győzött le. A Columbia stúdió 2008-ra harangozta be a filmet, de eddig nem volt biztos, hogy a zsinórban kasszasikereket gyártó Will Smith vállalja-e a főszerepet. A rendező a 69 éves brit filmes, Christopher Miles lesz, aki a Szerelmi hadviselést forgatta, és akit 1963-ban Oscarra jelöltek a The Six-Sided Triangle című rövidfilmért . (via Variety)
  • Tommy Lee Jones 10 milliós kártérítési pert indított a Paramount stúdió ellen, amiért nem kapta meg a Nem vénnek való vidék 160 millió dolláros bevételéből a szerződés szerint neki járó részesedést. 2007 decemberében, egy hónappal a film bemutatója után a Paramount azt közölte, a Tommy Lee Jones szerződésébe hiba csúszott, a bónusz igazából csak a videó- és dvd-forgalmazásból származó bevételekre vonatkozik. A színész most független revizorokkal vizsgáltatná meg, pontosan mennyi pénz jár neki a bevételekből. (via deadlinehollywood)

Köszönjük, hogy minket olvasol minden nap!

Ha szeretnél még sokáig sok ilyen, vagy még jobb cikket olvasni az Indexen, ha szeretnéd, ha még lenne független, nagy elérésű sajtó Magyarországon, amit vidéken és a határon túl is olvasnak, akkor támogasd az Indexet!

Tudj meg többet az Index támogatói kampányáról!

Milyen rendszerességgel szeretnél támogatni minket?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?