Spielbergék lenyúlták Hithcockot

2008.09.09. 10:38
  • A Batman-pletykákból minden napra tudunk adni egy adaggal, de ma kivételesen erős a forrásunk, maga Michael Caine: Johnny Depp lesz Riddler (Rébusz), Philip Seymour Hoffman pedig Pingvin. Korábban felmerült Depp neve, de akkor tagadta. (via Empire)
  • Beperelték a Disturbia alkotóit, mert szó nélkül újraforgatták a Hátsó ablak című filmet, pontosabban megkerültek minden hivatalos utat. A manhattani bíróságra beadott peranyagban az szerepel, hogy a Sheldon Abend Revocable Trust birtokolta a Cornell Woolrich alapsztorijának jogait, amiből 1954-ben a Hátsó ablakot készítette Alfred Hitchcock. Spielbergéknek is ezt a jogot kellett volna tulajdonolniuk a filmhez. A bemutató óta valószínűleg ezen ültek az ügyvédek, mert ez elsőre is teljesen nyilvánvaló volt, ahogy ezt kritikánkban is írtuk. (via deadlinehollywooddaily.com)
  • A pletykákkal szemben Will Smith sajnos nem lesz Amerika kapitány. (via Slashfilm)
  • Az öreg Terminator, Arnold Schwarzenegger ellátogatott Bentwoodba, hogy találkozzon a fiatal John Conorral, Christian Bale-lel az új Terminator forgatásán. A videón csak közöttük lévő suskus látszik, de vajon miről beszélgethetnek? (via TMZ)
  • Készül Zack Snyder rendezésében a Watchmen, és erről mutatunk meg egy kis werkfilmet: