Gyorshírek: Újra erotikus thrillert forgat az Elemi ösztön rendezője

2008.09.10. 10:07
  • Paul Verhoeven, az Elemi ösztön rendezője ismét erotikus thrillert forgatna. Az egyelőre cím nélküli film Verhoeven szerint a Michael Douglas-féle Végzetes vonzerő és Tom Cruise Kockázatos üzletének keveréke lesz. A filmet gyártó Relativity Media májusban már megíratta a forgatókönyvet, ezt dolgozza most át Wendy Miller, Verhoeven ötletei alapján. A forgatás legkésőbb 2009 elején megkezdődne. Paul Verhoeven az Elemi ösztön mellett olyan sikerfilmeket rendezett, mint a Robotzsaru, Az emlékmás és a Csillagközi invázió, de ő jegyzi a legendásan nagyot bukó Showgirlst is, ami még a 45 milliós dolláros költségeit sem tudta visszahozni. A  holland rendező 2000-ben készített utoljára nagy hollywoodi filmet (Árnyék nélkül, Kevin Bacon-nel a főszerepben), 2006-ban viszont számos díjat nyert Velencében és Hollandiában a Fekete Könyv című, kisköltségvetésű háborús drámával. Az új erotikus thriller mellett szerepel még a tervei között a Paperboy (2009), egy Jézus-film (2009), és a Thomas Crown-ügy folytatása (2010). (via Variety)
  • Philip Seymour Hoffman szerint a sajtó találta ki, hogy ő lesz a Pingvin Christopher Nolan harmadik Batman-filmjében. Hivatalosan még senki sem kereste meg a színészt. (via slashfilm)
  • Johnny Depp és a Karib-tenger kalózai rendezője, Gore Verbinski januárban ismét közösen készítenek filmet, ezúttal egy állatos animációt, amiben Depp lesz a Rango nevű házikedvenc hangja. A sztorit a Gladiátor egyik forgatókönyvírója, John Logan jegyzi, az animációs munkákat pedig George Lucas cége, az Industrial Light & Magic végzi majd. A rajzfilm 2011-re készülne el, de addigra Verbinski már belekezdene a Bioshock-filmbe is (szintén John Logan forgatókönyve alapján), amihez tech rovatunk kedvenc art deco játéka szolgáltatja az alapanyagot. (via Variety)