Erzsébet
1 °C
4 °C

Gyorshírek: Újra erotikus thrillert forgat az Elemi ösztön rendezője

2008.09.10. 10:07
  • Paul Verhoeven, az Elemi ösztön rendezője ismét erotikus thrillert forgatna. Az egyelőre cím nélküli film Verhoeven szerint a Michael Douglas-féle Végzetes vonzerő és Tom Cruise Kockázatos üzletének keveréke lesz. A filmet gyártó Relativity Media májusban már megíratta a forgatókönyvet, ezt dolgozza most át Wendy Miller, Verhoeven ötletei alapján. A forgatás legkésőbb 2009 elején megkezdődne. Paul Verhoeven az Elemi ösztön mellett olyan sikerfilmeket rendezett, mint a Robotzsaru, Az emlékmás és a Csillagközi invázió, de ő jegyzi a legendásan nagyot bukó Showgirlst is, ami még a 45 milliós dolláros költségeit sem tudta visszahozni. A  holland rendező 2000-ben készített utoljára nagy hollywoodi filmet (Árnyék nélkül, Kevin Bacon-nel a főszerepben), 2006-ban viszont számos díjat nyert Velencében és Hollandiában a Fekete Könyv című, kisköltségvetésű háborús drámával. Az új erotikus thriller mellett szerepel még a tervei között a Paperboy (2009), egy Jézus-film (2009), és a Thomas Crown-ügy folytatása (2010). (via Variety)
  • Philip Seymour Hoffman szerint a sajtó találta ki, hogy ő lesz a Pingvin Christopher Nolan harmadik Batman-filmjében. Hivatalosan még senki sem kereste meg a színészt. (via slashfilm)
  • Johnny Depp és a Karib-tenger kalózai rendezője, Gore Verbinski januárban ismét közösen készítenek filmet, ezúttal egy állatos animációt, amiben Depp lesz a Rango nevű házikedvenc hangja. A sztorit a Gladiátor egyik forgatókönyvírója, John Logan jegyzi, az animációs munkákat pedig George Lucas cége, az Industrial Light & Magic végzi majd. A rajzfilm 2011-re készülne el, de addigra Verbinski már belekezdene a Bioshock-filmbe is (szintén John Logan forgatókönyve alapján), amihez tech rovatunk kedvenc art deco játéka szolgáltatja az alapanyagot. (via Variety)

Köszönjük, hogy minket olvasol minden nap!

Ha szeretnél még sokáig sok ilyen, vagy még jobb cikket olvasni az Indexen, ha szeretnéd, ha még lenne független, nagy elérésű sajtó Magyarországon, amit vidéken és a határon túl is olvasnak, akkor támogasd az Indexet!

Tudj meg többet az Index támogatói kampányáról!

Milyen rendszerességgel szeretnél támogatni minket?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?