Salamon
12 °C
13 °C

Néha úgy érzed, mintha két valóság létezne?

Több infó

Támogasd a független újságírást, támogasd az Indexet!

Nincs másik olyan, nagy elérésű online közéleti médiatermék, mint az Index, amely független, kiegyensúlyozott hírszolgáltatásra és a valóság minél sokoldalúbb bemutatására törekszik. Ha azt szeretnéd, hogy még sokáig veled legyünk, akkor támogass minket!

Milyen rendszerességgel szeretnél támogatni minket?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Kamarás megint jegyszedő lesz a Moziünnepen

2008.09.15. 13:56

A szeptember 25-28. között megrendezésre kerülő Moziünnep idején Cseh Laci és Kamarás Iván mellett olyan celebek állnak be a mozis dolgozók közé, mint Farkasházi Réka és Horváth Éva. Kamarás szeptember 25-én a Cinema City Arénában tépkedi majd a 16:45-ös Hellboy 2-re szóló jegyeket (ebben a filmben amúgy őt is széttépik a fogtündérek), Cseh Laci 25-én csütörtökön és 27-én szombaton 19:00-kor lesz jegyszedő az Arénában. Barta Nóra olimpikon és Farkasházi Réka pedig pénteken a Sugár moziban.

Tép, aztán őt tépik szét

Az Animal Cannibals tagjait csütörtökön a Corvinba osztották be (Star Wars rajzfilm, csütörtök, 18:00), ahol 18.40-kor a Barátok közt szereplőivel is találkozhatnak a nézők. Horváth Éva és Kembe Sorel 25-én a Cinema City Arénában lesznek jegyszedők. A Moziünnep részletes programja és a sztárok beosztása a www.moziunnep.hu-n tekinthető meg.