Gyorshírek: Nicole Kidman lesz a női Indiana Jones

2008.09.17. 09:45
  • Nicole Kidman kincsvadásznak áll szülés után a The Eighth Wonder című kalandfilmben, ami a Frigyláda és a Bourne-filmek keveréke lesz a Fox stúdió tervei szerint. A forgatókönyvet Simon Kinberg írja meg ősszel, ő jegyzi egyébként az X-Men 3 sztoriját is (de sajnos az xXx 2-ét és a Hipervándorét is). Rendező még nincs, a Fox 2009-ben akarja bemutatni a filmet. (via Hollywood Reporter)

 

  • Kirsten Dunst lesz a producere és a főszereplője is  a Jealous Ghost című thrillernek, amiben egy amerikai lány szellemeket lát a ködös Angliában. Megan Holley forgatókönyvíró (akinek ez az első mozifilmje) A.N. Wilson kísértetregényét dolgozta át. A rendező a rövidfilmekre és thrillerekre specializálódott Gonzalo Lopez-Gallego lesz. Bemutató 2009-ben. (via Hollywood Reporter)
  • Lehet, hogy megsínyli a 2009-es Oscar-közvetítés a digitális átállást, de 300 mozirajongó a helyszínen is nézheti, ha regisztrál az oscars.org-on , és október 28-án kisorsolják a több ezer jelentkező közül. Tavaly több, mint 20.000 jelentkező volt. (via yahoonews)
  • Bruce Willis feladta a hajátültetést és filmet rendez. A Three Stories About Joan című pszichotriller két főszerepét Owen Wilsonnak és Kieran Culkinnak adta (utóbbi a Reszkessetek betörőkből ismert Macaulay Culkin testvére). Willis október 2-án kezdi meg a forgatást a louisianai Shreveport stúdiójában. (via Shverport Times)