Előd
7 °C
17 °C

Néha úgy érzed, mintha két valóság létezne?

Több infó

Támogasd a független újságírást, támogasd az Indexet!

Nincs másik olyan, nagy elérésű online közéleti médiatermék, mint az Index, amely független, kiegyensúlyozott hírszolgáltatásra és a valóság minél sokoldalúbb bemutatására törekszik. Ha azt szeretnéd, hogy még sokáig veled legyünk, akkor támogass minket!

Milyen rendszerességgel szeretnél támogatni minket?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Gyorshírek: Nicole Kidman lesz a női Indiana Jones

2008.09.17. 09:45
  • Nicole Kidman kincsvadásznak áll szülés után a The Eighth Wonder című kalandfilmben, ami a Frigyláda és a Bourne-filmek keveréke lesz a Fox stúdió tervei szerint. A forgatókönyvet Simon Kinberg írja meg ősszel, ő jegyzi egyébként az X-Men 3 sztoriját is (de sajnos az xXx 2-ét és a Hipervándorét is). Rendező még nincs, a Fox 2009-ben akarja bemutatni a filmet. (via Hollywood Reporter)

 

  • Kirsten Dunst lesz a producere és a főszereplője is  a Jealous Ghost című thrillernek, amiben egy amerikai lány szellemeket lát a ködös Angliában. Megan Holley forgatókönyvíró (akinek ez az első mozifilmje) A.N. Wilson kísértetregényét dolgozta át. A rendező a rövidfilmekre és thrillerekre specializálódott Gonzalo Lopez-Gallego lesz. Bemutató 2009-ben. (via Hollywood Reporter)
  • Lehet, hogy megsínyli a 2009-es Oscar-közvetítés a digitális átállást, de 300 mozirajongó a helyszínen is nézheti, ha regisztrál az oscars.org-on , és október 28-án kisorsolják a több ezer jelentkező közül. Tavaly több, mint 20.000 jelentkező volt. (via yahoonews)
  • Bruce Willis feladta a hajátültetést és filmet rendez. A Three Stories About Joan című pszichotriller két főszerepét Owen Wilsonnak és Kieran Culkinnak adta (utóbbi a Reszkessetek betörőkből ismert Macaulay Culkin testvére). Willis október 2-án kezdi meg a forgatást a louisianai Shreveport stúdiójában. (via Shverport Times)