Gál
6 °C
22 °C

Néha úgy érzed, mintha két valóság létezne?

Több infó

Támogasd a független újságírást, támogasd az Indexet!

Nincs másik olyan, nagy elérésű online közéleti médiatermék, mint az Index, amely független, kiegyensúlyozott hírszolgáltatásra és a valóság minél sokoldalúbb bemutatására törekszik. Ha azt szeretnéd, hogy még sokáig veled legyünk, akkor támogass minket!

Milyen rendszerességgel szeretnél támogatni minket?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Gyorshírek: Daniel Craig a karját törte

2008.09.18. 10:54
  • Rose McGowan producerei elhatárolódtak a színésznőtől, miután az új IRA-s filmje bemutatója előtt az nyilatkozta: "Én is beálltam volna az Ír Köztársasági Hadseregbe az északír válság idején, ha Belfastban élek. Megértem, hogy az emberek miért folyamodtak erőszakhoz Észak-Írországban." A Fifty Dead Men Walking producerei erre a Hollywood Reporterben egy közleménnyel üzentek: "Sajnáljuk, ha bárkinek fájdalmat okozott McGowan kijelentése. Ez tisztán magánvélemény volt, ami minket is mélyen elszomorított." A film, amiben Ben Kingsley is szerepel, Martin McGartland történetét dolgozza fel, aki a brit titkosszolgálat megbízásából szivárgott be az IRA-ba a 80-as években. (via The Hollywood Reporter)

  • Daniel Cariget törött karral kapták le Londonban, bár arról egyelőre nincs hír, hogy az új sérülését hol szerezte. Az új James Bond-film forgatását az IMDb Pro szerint már június végén befejezték. A színész a Quantum of Solace egyik akciójelenetében az ujját vágta meg még júniusban. (via The Sun)
  • Jövő hónapban kezdik Dél-Koreában a Beverly Hills-i nindzsa 2 forgatását, amiben David Hasselhoff is szerepet kapott. A rendezést és a forgatókönyvet Mitch Klebanoffra bízták, aki a 97-es első rész írója és társproducere volt. Ez lesz az első Dél-Koreában forgatott hollywoodi film. (via Variety)
  • A Szex és New York szerzője Carrie Bradshaw gimiskoráról írna regényt. "Mindig is érdekelt Carrie tinikora - nyilatkozta Candace Bushnell. - Ott sem állt be a sorba, akkor is új utakat tört. Gimiben kezdte el megfigyelni és véleményezni a környezetét." A könyvet 2010-ben jelentetnék meg. (via US Weekly)