Árpád
-2 °C
4 °C

A rasszista rendőrt nézte a legtöbb amerikai

2008.09.22. 15:30

15,6 millió dolláros nyitóhétvégéjével Samuel L. Jackson száztizedik filmje, a Lakeview Terrace végzett az amerikai nézettségi toplista első helyén, ebben a színész egy szomszédait terrorizáló zsarut alakít. Még a Coen fivérek Burn After Readingjét is megelőzte, ami ezen a hétvégén csak 11,3 millió dollárt termelt (ezzel együtt a film már 36,5 milliónál jár). Harmadik A spanom csaja címmű vígjáték, ami 8,3 millió dollárral nyitott, de a kritikusoknak nagyon nem jött be (csak 6 százalékon áll a Rottentomatoeson).

8,01 millióval a negyedik szintén egy új premier, az Igor című rajzfilm, amit egykori Disney-animátorok hoztak össze, Anthony Leondis vezetésével. Az ötödik helyre Robert De Niro és Al Pacino közös zsarufilmje, a Righteous Kill került 7,7 millió forinttal. Hatodik a The Family That Preys című dráma 7,5 millióval.

Csak 5,31 milliót szedett össze ezen a hétvégén a The Woman, pedig olyan nők szerepelnek benne, mint Eva Mendes és Jada Pinkett Smith, meg a Leia hercegnőt alakító Carrie Fisher. David Koepp új filmje, a Ghost Town 5,17 millió dolláros bevétellel lett nyolcadik. A sötét lovag még ezen a hétvégén is összeszedett 2,95 milliót (így már 971 milliós összbevételnél jár), a bukott Playmate-ről szóló The House Bunny pedig 2,8 millióval lett utolsó a listán.

Köszönjük, hogy minket olvasol minden nap!

Ha szeretnél még sokáig sok ilyen, vagy még jobb cikket olvasni az Indexen, ha szeretnéd, ha még lenne független, nagy elérésű sajtó Magyarországon, amit vidéken és a határon túl is olvasnak, akkor támogasd az Indexet!

Tudj meg többet az Index támogatói kampányáról!

Milyen rendszerességgel szeretnél támogatni minket?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?