Vendel
7 °C
19 °C

Néha úgy érzed, mintha két valóság létezne?

Több infó

Támogasd a független újságírást, támogasd az Indexet!

Nincs másik olyan, nagy elérésű online közéleti médiatermék, mint az Index, amely független, kiegyensúlyozott hírszolgáltatásra és a valóság minél sokoldalúbb bemutatására törekszik. Ha azt szeretnéd, hogy még sokáig veled legyünk, akkor támogass minket!

Milyen rendszerességgel szeretnél támogatni minket?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Gyorshírek: George Clooney lesz a maszkos cowboy

2008.09.26. 09:50
  • George Clooney álarcos cowboy szeretne lenni a régóta tervezett Lone Ranger mozifilmben, és már tárgyal a Disney stúdióval, állítja megbízható forrásokra hivatkozva az Ain't It Cool. Tegnap megírtuk, hogy Johnny Depp is szerepel a filmben, de ő nem a főhős, hanem az indián segítőtárs lesz. Az eredeti westernsorozat mozi- rajzfilm- és rádiójáték-változata egyébként annyira népszerű Amerikában, hogy korábban Nicolas Cage is el akarta játszani a maszkos pisztolyhőst. (via cinemablend)
Két húzónév egy remake-ben?
  • Shia LaBeouf-ot nem vádolják ittas vezetéssel, de bevonták a jogosítványát, mert a sheriff szerint nem akarta megfújni a szondát júliusi autóbalesete után. Az Indy fiát játszó színésznek a karambolban megsérült a karja, de ez nem hátráltatta a Transformers 2 forgatását, mert a sebesülést utólag beleírták a forgatókönyvbe is. (via yahoonews)