Judit
2 °C
7 °C

Gyorshírek: Russel Crowe önmagával küzd

2008.09.29. 12:54
  • "Robin Hoodot és Nottingham seriffjét is Russel Crowe játssza – nyilatkozta Ridley Scott a készülő filmjéről, de hogy hogyan, azt csak nagy vonalakban mondta el. – Ez a kettős szerep jól megvariálja a megszokott karaktereket. Az egyikből lesz a másik.” (via The Movie Blog)  
  • A sok Shakesperare-adaptáció után a Marvel-képregények felé kacsintgat Kenneth Branagh. A színész a Thor filmváltozatát rendezné meg, amiben a villámisten sánta diákként érkezik a földre. Branagh utoljára 19 éve rendezett akciófilmfélét, az V. Henriket. (via Variety)
  • Két új kép jött ki Oliver Stone George W. Bush-os filmjéhez, ami október 17-én, az amerikai elnökválasztás előtt kerül mozikba. (via Slashfilm)
  • Fotók szivárogtak ki a Péntek 13-remake forgatásáról, a képeken nemcsak az új Jason látszik, hanem az is, hogy mi van a maszk mögött. A teljes sorozat itt látható.  (via Cinemablend)
  • Időről időre érdekes dolgok bukkannak fel a Google Maps műholdas felvételein, most Darth Vadert találta meg az egyik képen valaki. A jelmezes alak a Hollywood Boulevard utcai nézetében tűnt fel egy rohamosztagossal. Mások a Grauman's Chinese Theatre előtt is kiszúrták a sith lordot. (via Slashfilm)

Köszönjük, hogy minket olvasol minden nap!

Ha szeretnél még sokáig sok ilyen, vagy még jobb cikket olvasni az Indexen, ha szeretnéd, ha még lenne független, nagy elérésű sajtó Magyarországon, amit vidéken és a határon túl is olvasnak, akkor támogasd az Indexet!

Tudj meg többet az Index támogatói kampányáról!

Milyen rendszerességgel szeretnél támogatni minket?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?