Hedvig
5 °C
23 °C

Néha úgy érzed, mintha két valóság létezne?

Több infó

Támogasd a független újságírást, támogasd az Indexet!

Nincs másik olyan, nagy elérésű online közéleti médiatermék, mint az Index, amely független, kiegyensúlyozott hírszolgáltatásra és a valóság minél sokoldalúbb bemutatására törekszik. Ha azt szeretnéd, hogy még sokáig veled legyünk, akkor támogass minket!

Milyen rendszerességgel szeretnél támogatni minket?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Gyorshírek: 10 millióra perelik Ledger biztosítóját

2008.09.30. 10:42
  • A Heath Ledger hároméves kislányának képviselője beperelt egy biztosítási céget, miután az nem fizette még ki a színész halála után járó tízmillió dollárt. Ledger az életbiztosítást 2007 júniusában kötötte, és a 2008 januári halálának hivalos oka véletlen gyógyszertúladagolás. A biztosító viszont, ami a holland ING alá tartozik, még mindig azt vizsgálja, hogy a színész halála nem öngyilkosság volt-e mégis. Ebben az esetben ugyanis nem jár a pénz. "Semmi sem utal öngyilkosságra, csak húzzák az időt, hogy tovább ülhessenek a pénzükön" - nyilatkozta William M. Shernoff, a Ledger lányát képvselő ügyvéd. (via LA Times)

    Heath apja, Kim Ledger vasárnap megjelent nyilatkozatával egyértelművé tette, hogy a család döntése alapján minden pénzt a kétéves Mathilda kap. A gyászoló apa a The Sunday Timesban közölt interjúban hangsúlyozta, hogy a kislány anyja, Michelle Williams a híresztelésekkel ellentétben semmiféle követelést nem támasztott az örökséggel kapcsolatban.
     
  • 11 millió dollár helyett csak 4,5 milliót tudott összeszedni a filmjére Rowan Woods ausztrál rendező, miután ragaszkodott a főszereplőjéhez, Forest Whitakerhez. "Egy stúdióvezető egyenesen a szemembe mondta, hogy Whitaker ronda, fekete, és nem hoz pénzt" - akadt ki Woods az ausztrál rendezők szövetségének összejövetelén Sydney-ben. A stúdiót viszont jogi okokból nem nevezte meg. A Winged Creatutres című filmben Whitaker mellett Guy Pearce, Kate Beckinsale, Dakota Fanning, Jeanne Tripplehorn és Jennifer Hudson is játszik, és egy Los Angeles-i lövöldözésről szól, ami megváltoztatja a szemtanúk életét. A bűnügyi drámát már leforgatták, de még csak a Los Angeles-i filmfesztiválon mutatták be. (via Livenews
     
  • Amíg nálunk is kijön az új Will Ferrell-vígjáték, a Step Brothers, itt egy rövidfilm, amiben a színészt Ben Stiller szedi fel egy kocsmai fogadást követően. A rendezője Adam McKay, aki a Step Brothes mellett a Ron Burgundyt és a Taplógázt is jegyzi. (via Joblo)