Gyorshírek: Jude Law huszárbajszos Doktor Watson lett

2008.10.13. 08:38
  • Ridley Scott visszatér a sci-fihez: megvette Joe Haldeman Örök háború című regényének filmes jogait. Fél évet kellett várnia, mert a Scifi Channel is tévésorozatot akart forgatni a könyvből, de ez végül elmaradt. A 71 éves rendező korábban olyan kultfilmekkel írta be magát a sci-fi-történelembe, mint a Nyolcadik utas a halál és a Szárnyas fejvadász. Jelenleg egy rendhagyó Robin Hood-mozin, a Nottingham-en dolgozik. (via Variety)

  • Huszárbajszos Dr. Watsonnak öltöztették be Jude Lawt a Guy Ritche-féle Sherlock Holmes forgatásán. Már a kokainfüggő Holmest alakító Robert Downey Jr.-ról is van kép a neten. A korábbi adaptációknál látványosabb és akciódúsabb film 2009-ben kerül a mozikba. (via slashfilm & justjared)

     

  • Van Damme Thaiföldön forgatja legújabb filmjét, a Full Love-ot, amiben szerepel a két gyereke, Bianca és Kristopher Van Varenberg is. "A szeretetről és a barátságról szól, és megtörtént esetet dolgoz fel" - nyilatkozta az akciósztár a produkcióról, aminek ő a rendezője és az írója is. 25 évnyi kickbox és egy Aranymálna után Van Damme-ot végre kezdi komolyan venni a filmes szakma: az eddig csak fesztiválokon bemutatott JCVD-ről eddig minden lap pozitívan nyilatkozott, a Variety-től és a TIME-ig. (via twitchfilm.net) Itt a trailer: