Koronavírus adatok

2022. jan. 20.
Oltottak Kórházban Elhunytak Fertőzöttek
Fábián, Sebestyén
-5 °C
5 °C

Hugh Grant kilépett az új romkomból

2008.10.20. 13:52
  • Még sosem neveztek ennyien a legjobb külföldi film kategóriában az Oscar-díjra, mint most – olvasható a Reuters jelentésében. 67 ország küldte be választott alkotását az Akadémiának (teljes lista itt olvasható), ezek közül csak öt szállhat ringbe. A jelöltek végleges listáját január 22-én közlik, magát a díjatadó ceremóniát pedig február 22-én, vasárnap rendezik.
     
  • Sean Penn ismét Venezuelába utazott, hogy találkozzon Hugo Chavez elnökkel, akit – az AP jelentése szerint – egy olajvezeték ellenőrzésére kísért el. Chavez előszeretettel látja vendégül a hollywoodi filmszakma csillagait: korábban Kevin Spacey és Danny Glover is megfordult nála.
     
  • A brit romkom-király, Hugh Grant ezúttal visszalépett a Working Title készülő produkciójától, a Lost for Wordstől. A film története szerint a kínai Ziyi Zhang Ziyibe lett volna szerelmes. A Guardian szerint a hátterében alkotói viták álltak. Grant egyébként a Working Title-nek köszönheti legnagyobb filmsikereit, többek között a NotThing Hillt, a Négy esküvő és egy temetést, valamint az Igazából szerelmet.


  • Vennék
  • Bankszámla