Gyorshírek: Steven Spielberg és Will Smith újraforgatná az Oldboyt

2008.11.07. 08:38
  • Steven Spielberg Will Smith-szel forgatná újra Chan Wook-park Oldboy című bosszúfilmjét a Universal stúdiónak. Az eredeti, 2003-as koreai filmben a főszereplőt elrabolják a saját háza elől, és 15 évig fogva tartják. Szabadulása után bosszút áll fogvatartóin és a felesége gyilkosain is. Spielberg jelenleg forgatókönyvírót keres az új verzióhoz, és Will Smitht győzködi, hogy vállalja el a bosszúálló férfi szerepét. (via Variety)
  • A Pixar a szemétszedő WALL-E után újabb robothősről készített rajzfilmet: BURN-E, a hegesztődroid a WALL-E dvd és bluray kiadásán mutatkozik majd be, egy 7 és fél perces animációban. A kisfilm rendezője a WALL-E vezető animátora, Angus MacLane. (via slashfilm)

 

  • Antonio Banderas lehet Salvador DalíSimon West-féle életrajzi filmben, ami zenével és számítógépes trükkökkel kelti életre a szürrealista festő látomásait. A forgatókönyvet Jeremy Walters írja. Dalí egyébként népszerű téma mostanában, róla szól majd a Little Ashes, és a 2009-re beharangozott Dali & I: The Surreal Story is, amiben Al Pacino alakítja a művészt. (via slashfilm)
     
  • Lesz Szex és New York-folytatás. A brit Paul O'Grady Show-ban Kim Cattrall bevallotta, hogy nem állnak meg egy mozifilmnél, pláne, ha az 391 millió dollárt hozott. Nyáron kezdik a forgatást, Sarah Jessica Parker viszont még megvárná, hogy megkössék a szerződést. "Örülök, hogy Kim ennyire izgatott, de még nem írtunk alá mindent" - nyilatkozta a színésznő az Acces Hollywoodnak. (via yahoonews)