Gyorshírek: Will Smith fia az új karate kölyök

2008.11.11. 10:35
  • Igaznak bizonyultak a korábbi pletykák, tényleg Jaden Smithszel forgatják újra a 84-es Karate Kölyköt. Az új verziót jövőre veszik fel Pekingben, és csak részben támaszkodnak az első filmre. Jaden Smith, aki állítólag nagy karatés, korábban A boldogság nyomában című drámában játszott az apjával, és azóta a The Day the Earth Stood Still című 51-es scifi remake-jében is szerepett kapott. (via Slashfilm)
  • A 20th Century Fox keményen belenyúlt Baz Luhrmann nagyszabású szerelmesfilmjének a végébe, miután a tesztközönség a befejezést túl szomorúnak találta. Az Ausztráliában Nicole Kidman egy tehénfarmot örököl nem sokkal a második világháború előtt, de kitúrják a vagyonból, és végül Hugh Jackmannel fog össze. A Rómeó és Júlia és a Moulin Rouge rendezőjének verziójában valakinek meg kellett halnia, de végül meggyőzték, hogy hagyja életben. Aki a teljes spoilerre kíváncsi, az kattintson a Guardianre. (via Guardian)
  • Az io9 nevű scifiblog egy terminátoros galériát tett közzé, amiben egy szakadt T-600-as rajza és mototerminátorok is láthatók. A képek nem hivatalos forrásból származnak, viszont valószínűleg a Terminator Salvation robotjai vannak rajtuk, mivel ezek közül pár már a korábbi teaser trailerben is megjelent. (via io9)