Gyorshírek: Roger Moore-nak nem jön be a gyilkológép Bond

2008.11.12. 08:25
  • "Örülök, hogy elkészült, de szomorú is vagyok, mert sok benne az erőszak - mondta Roger Moore A Quantum csendjéről a Reutersnek, bár magát a filmet még nem látta - Bond mindig haladt a korral, a mostani nézőknek erre van igényük." A 81 éves brit színésznek az új filmhez időzítve jelent meg My World is My Bond című önéletrajzi kötete, amiben sokat elárul a Bond-filmek kulisszatitkairól. "Tőlem már Az aranypisztolyos férfi forgatásakor is azt kérte Guy Hamilton rendező, hogy legyek szívtelenebb, könyörtelenebb - írja a könyvben - Meg kellett szorítanom Maud Adams karját, hogy megtudjam tőle az információkat. Szerintem Bond inkább egy lefegyverző mosolyú szerető, aki előbb lefekszik a nővel, és csak utána kérdezősködik, de végül úgy játszottam el a szerepet, ahogy Guy akarta." Hogy a Daniel Craig-féle James Bond mennyire erőszakos A Quantum csendjében, november 13-án kiderül. (via yahoonews)
Roger Moore, a pacifista Bond - Galéria
  • Most már hivatalos: Ridley Scott, az Alien atyja rendezi a Monopoly-mozifilmet. A társasjátékos forgatókönyvet Pamela Pettler írja, aki korábban dolgozott már a Rém rom és a Halott menyasszony sztoriján is. (via Hollywood Reporter)
  • Emma Thompson Nanny McPheet választotta Harry Potter helyett: kimaradt a Félvér hercegből, helyette megírja inkább A varázsdada második részét. "A Harry Potter ma már egy jól működő, nagy márkanév, de érzelmileg nem igazán kötődöm hozzá. A Nanny McPhee forgatókönyvét én találtam ki, ezért ez a film sokkal közelebb áll hozzám, mint Sybill Trelawney tanárnő" - nyilatkozta a színésznő az MTV-nek. A Varázsdada második részének munkacíme egyelőre Nanny McPhee and The Big Bang, ami Emma Thompson szerint "nem folytatás lesz, hanem teljesen önálló rész". (via cinemablend)