Iván
21 °C
39 °C

Gyorshírek: Stallone és Dolph Lundgren újra egy filmben

2008.11.26. 09:58
  • 23 évvel a Rocky 4 nagy bokszmeccse után újra közösen forgatna a két B-filmes nagyágyú, Sylvester Stallone és Dolph Lundgren. A The Expendables Stallone 2010-re beharangozott filmje, amit ő ír és rendez, ráadásul olyan akciósztárokat szedett hozzá össze, mint Jason Statham és Jet Li. A sztori akár a Rambo 5 is lehetne: néhány felvegyverzett zsoldos megy, és megdönti egy random dél-amerikai diktátor rémuralmát. Kötelező darab! (via cinemablend)
  • Josh Brolinról még nem tudni, mit alakított pontosan ugyan nem szerepel a Terminator 4-ben, a forgatókönyvről viszont elismerően nyilatkozott az MTV-nek: "Nagyon érdekes és sötét hangulatú volt amit olvastam, de azóta többször átírták" - mondta a színész, akiről korábban olyan hírek jelentek meg, hogy ő lesz a T800-as a Terminator Salvationben. A filmet már leforgatták Új-Mexikóban, vágják, utómunkázzák és május 22-én kerül mozikba. A Sony a netes kampányához összerakott egy pofás animált plakátot, amin a szétbombázott nagyvárosból  egy Terminator-koponya rajzolódik ki. A videóért klikk ide! (via slashfilm)

 

  • A 22 éves David Mullen három hónap börtönt kapott Skóciában, amiért folyamatosan Homér Simpson Pókmalac-dalát énekelte egy rendőrnek, majd "levöröskézte" (angolszász nyelvterületen a szeplős, vörös hajú emberek sértésnek veszik a "ginger" szót). A blairgowrie-i srác november 2-án egy rendőrre is rátámadt részegen, ezért most 8 hónapot kapott. (via slashfilm & BBC)