Gyorshírek: Animeszereplő lesz Keanu Reevesből

2009.01.16. 07:31
  • Vége a Watchmen-pernek, megegyezés született a jogtulajdonos Fox és a filmet leforgató Warner között: a Variety forrásai szerint a Warner egy 5 és 10 millió dollár közötti összeget utalt át a rivális stúdiónak, de a Fox a film (várhatóan magas) bevételeiből is részesedni kíván. A Watchmen forgalmazási joga marad a Warnernél, bár a cég már korábban kénytelen volt segítséget kérni stratégiai partnereitől, a Legendary Picturestől és a Paramounttól. A premier időpontja március 6. (mi már egy nappal korábban láthatjuk!), addig is nézegessük a trailert. (via Variety)

 

  • Keanu Reeves újra sci-fit forgat, ő lesz a főszereplője a Cowboy Bebop (nálunk: Csillagközi fejvadászok) című animesorozatból készülő mozifilmnek. 2071-ben járunk, az emberiség már meghódította a galaxist, de a bűnözés olyan mértékben elburjánzott, hogy visszatértek a vadnyugati állapotok: hivatásos fejvadászok kerítik kézre a bűnözőket, élve, halva, vagy hibernálva. Keanu Reeves a fészekhajú pisztolyhőst, Spike Spiegelt alakítja majd. Bemutató 2011-ben. (via Slashfilm)

 

  • Ben Affleck öccse, Casey Affleck filmet forgat Joaquin Phoenix zenés karrierjéről. Az első felvételi nap ma lesz, Phoenix első a Los Angeles-i Las Vegas Clubban rendezett koncertjén. Affleck és Phoenix egyébként 2006 óta már rokonok: Ben Affleck öccse hat év együtt élés után feleségül vette az énekes-színész húgát, Summer Phoeniy-et. (via Yahoonews)