Gyorshírek: 50 Cent filmstúdiót alapított

2009.01.20. 11:38
  • Cheetah Vision néven filmstúdiót alapított 50 Cent, és az egyik első produkciójában Nicolas Cage vállalt főszerepet. „Bokszedzőt játszik, én meg egy bokszolót, aki börtönbe kerül” – mondta a repper a The Dance című filmről a most futó Sundance Filmfesztiválon. 50 Cent első saját rendezése viszont már el is készült, a Before I Self Destruct-ot az idén márciusban megjelenő albumához adja majd ingyen. Ebben a filmben azért kénytelen bűnözni, mert az anyját lelőtték, de az öccsét valahogy el kell tartania. (via Reuters)
  • Kétezer tini balhézott egy texasi mozi előtt, miután nem engedték be őket sem a My Bloody Valentine 3-D, sem a Notorius B.I.G.-ről szóló életrajzi film vetítésére, mivel mindkettő korhatáros. A tinik kordában tartására erősítést kellett hívnia a rendőröknek, akik végül öt fiatalt tartóztattak le rendzavarásért és marihuána birtoklásáért. (via KVUE)
  • Cher és a Jackassből ismert Johnny Knoxville játszik a The Drop-Out című vígjátékban, ami egy 35 éves semmirekellőről szól, akit kiraknak a szülei a lakásból. A léhűtő életmódot viszont nem akarja feladni, ezért beköltözik a szomszédban élő 62 éves nőhöz. Az Oscar-djías Cher utoljára a 2003-mas Túl közeli rokonban játszott, főszerepet legutóbb a 98-as Tea Mussolinivel című filmben kapott. Egyetlen bökkenő, hogy a többi hírrel ellentétben a The Drop-Out a Varietyn nem filmként, hanem tévésorozarként szerepel. (via Reuters & Slashfilm)