Az Indiana Jones az év legrosszabb folytatása lehet

2009.01.22. 12:16

Az Oscar-díj jelöltlistáját megelőzve kihirdették az év legrosszabb filmjeit, színészeit díjazó Aranymálna esélyeseit is. A díjat egy nappal az Oscar előtt adják át Hollywoodban.

M.Night Shymalan 48 millió dollárból készített Esemény című filmjét a legrosszabb film, rendező, színész és forgatókönyv kategóriájában nevezték, teljesen érthetően, mert sokkolóan gyenge.

A legrosszabb színésze közé jelölték érthetetlen módon Pierce Brosnant is, mert a Mamma Miában énekelt, Al Pacino a A törvény fegyvere című filmmel került a listára, míg Eddie Murphy tavalyi sikeres éve után az Üresfejűért. Mark Wahlberg és Mike Myers is a listán van.

A színésznőknél Paris Hilton, Jessica Alba, Cameron Diaz mellett a teljes szereposztása a Nők című filmnek, amiben Meg Ryan, Eva Mendes szerepelt többek között.

A világ legrosszabb rendezőjének többször kikiáltott Uwe Boll A király nevében című kardozós fantasyért 5 jelölést kapott. Ráadásul átveheti a legrosszabb életműért járó díjat is.

Az Indiana Jones negyedik része elnyerheti az év legrosszabb előzménye/folytatása/feldoglozása kategória díját, ha nem előzi meg a Speed Racer, vagy a Star Wars: Clone Wars.