László
21 °C
35 °C
Index - In English In English Eng

Támogasd a független újságírást, támogasd az Indexet!

Nincs másik olyan, nagy elérésű online közéleti médiatermék, mint az Index, amely független, kiegyensúlyozott hírszolgáltatásra és a valóság minél sokoldalúbb bemutatására törekszik. Ha azt szeretnéd, hogy még sokáig veled legyünk, akkor támogass minket!

Milyen rendszerességgel szeretnél támogatni minket?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Christian Bale meghülyült a Terminátor forgatásán

2009.02.04. 12:20

A TMZ kiszivárogtatott egy hangfelvételt a Terminator 4 tavalyi forgatásáról, amin a John Connort alakító Christian Bale kegyetlenül lebassza Shane Hurlbut operatőrt, amiért az besétált egy fontos jelenet közepébe, hogy ellenőrizze a fényeket. Néhány részlet a 3 és fél perces szitoközönből, ahol bőven jutott a színészt nyugtatni próbáló Bruce Franklin rendezőaszisztensnek is:

"Bruce, baszd meg, most fogd be a kurva pofád! Idejön ez a fasz, és elkezdi nézegetni a kibaszott lámpáit? Hát mi a faszt képzel ez a pöcs? Idefigyelj baszd meg, szétrúgom a kibaszott segged! Mi a faszt gondolsz magadról? Hogy majd csak ott sétálgatsz hátul, trallala-lala, és szétkúrod a kibaszott jelenetemet?"

A stáb később azzal magyarázta a történteket, hogy az amúgy is morcos Christian Bale aznap pont egy nagy koncentrációt igénylő jelenetet vett fel volna a John Connor nőjét alakító Bryce Dallas Howarddal. A kiszivárgott felvétel természetesen felkerült a YouTube-ra, ahol a Star Wars kölyök és Szalacsi videóihoz hasonlóan már több remix változat is készült a 3 és fél perces káromkodásból.

Köszönjük, hogy olvasol minket!

Ha fontos számodra a független sajtó fennmaradása, támogasd az Indexet!