Gyorshírek: Újjáépül a Vissza a jövőbe leégett díszlete

2009.02.04. 09:55
  • Nyár közepétől ismét látható lesz a Universal élményparkjában a Vissza a jövőbe tavaly leégett díszletvárosa a főtérrel, és a legendás óratoronnyal. Sőt, a park 2010-re újabb látványosságokkal bővül a Világok harca városdíszlete, a 2005-ös King Kong New Yorkja, a Psycho-folytatások Bates Motelje, és a Született feleségek című sorozatban látható Lila Akác köz mellett. A tavalyi volt egyébként 1990 óta a második tűzvész a Los Angeles belvárosától 14 kilométerre ekvő, 160 hektáros Universal City-ben. A lángoló díszletek, a videóraktár, és a Universal Music épületének eloltására 400 tűzoltót vezényeltek ki. Bár a Vissza a jövőbe tekercseiből sajnos csak ennyi maradt, Ron Meyer, az Universal elnöke mindenkit megnyugtatott: mindenből van másolat. (via cinemablend)

 

  • Daniel Day-Lewis és Benicio Del Toro lesznek a főszereplők Martin Scorsese legújabb kosztümös filmjében, a Silence-ban. Ez lesz egyébként Scorsese és Daniel Day-Lewis harmadik közös filmje Az ártatlanság kora és a New York bandái után. A Silence a XVII. századi Japánban játszódik, ahová jezsuita misszionáriusok érkeznek Európából. Scorsese csak az év második felében kezdi el a forgatást Új-Zélandon, előtte még be kell fejeznie kedvenc színészével, Leonardo DiCaprióval a Shutter Island című drámát, és egy George Harrisonról szóló életrajzi filmet. (via yahoonews)
  • A GamePro Magazine lehozta az első egészalakos, jó minőségű fotót a T4 új Terminatoráról. A vigyorgó halálfejre emlékeztető T600-as kicsit steampunkosabb, és sokkal brutálisabb lesz, mint a Schwarzenegger-féle T800-as. A Terminator Salvation május 22-én kerül a mozikba. (via slashfilm)