Harry Potternek 2011-ben lesz vége

2009.02.27. 10:59 Módosítva: 2009.02.27. 13:48

Antonio Banderas is benne lesz Woody Allen új filmjében, amit nyáron kezdenek el forgatni Londonban. A színész először dolgozik együtt a New Yorkból Európába költözött rendezővel. Az egyelőre cím nélküli filmben benne lesz Naomi Watts, Josh Brolin, Anthony Hopkins, és a Gettómilliomos gyönyörű főszereplőnője, Freida Pinto. (via Variety)

Tim Burton a The Cure-ral forgatna

"Imádom a The Cure-t, és nagyon szeretném ha egyszer tényleg együtt dolgozhatnánk" - mondta a BBC-nek Tim Burton, akit évtizedek óta inspirál az alternatív rockbanda zenéje. A rendezőnek még nincs konkrét filmterve a zenekarral, de biztosan kitalál egy újabb bizarr figurát a festett arcú frontembernek, Robert Smithnek, akiről egyébként Ollókezű Edwardot mintázta. Burton jelenleg Johnny Depp-pel, Helena Bonham Carterrel és Christopher Lee-vel dolgozik az Alice Csodaországban 3D-verzióján, ami 2010. március 5-én kerül a mozikba. (via gigwise)

Harry Potter visszatér

A Warner bejelentette, hogy 2011. július 15-én kerül a mozikba az utolsó Harry Potter-film, a Halál ereklyéi 2. A Halál ereklyéi első részét 2010. november 19-én láthatjuk, ebben Harry a Voldemort elleni végső összecsapásra készül, és Dumbledore professzor útmutatásai alapján keresi a legendás varázsfegyvert, a Pálcák Urát. A félvér herceget már idén júliusban láthatjuk a mozikban, nemrég jöttek ki hozzá az új, sötét tónusú, esős plakátok, amik a korábbi színes csoportképekhez képest olyanok, mint egy Sin City poszter. (via BBC)

intlhp6poster3

Eddie Murphy is

Eddie Murphy végre eljátszhatja a legnagyobb példaképét, a 2005-ben elhunyt fekete komikust, Richard Pryort. A Dutyi dili, a Vaklárma és a Superman 3 sztárjáról a Dreamgirls rendezője, Bill Condon készítene életrajzi filmet, a Weinstein-testvérek támogatásával. (via slashfilm)