Gyorshírek: Drew Barrymore rendezheti az Alkonyat 3-at

2009.03.02. 09:20 Módosítva: 2009.03.02. 15:18

A producerként is tevékenykedő színésznő, Drew Barrymore lehet a rendezője az Eclipse című vámpíros tinihorrornak, ami az Alkonyat-sorozat harmadik része lesz. Az emofrizurás vérszívókról szóló második rész, a New Moon még idén novemberben a mozikba kerül, ezt jelenleg Chris Weitz forgatja oregoni, kanadai és olaszországi helyszíneken. A Summit Entertainment már 2010 június 30-án be szeretné mutatni a sorozat harmadik részét, de Chir Weitz a New Moon utómunkálatai miatt nem tudná időben elkezdeni a forgatást, ezért keresnek új rendezőt. Drew Barrymore korábban már rendezett egy dokumentumfilmet, és októberre készíti el a Whip It! című vígjátékát, amiben a rendezés mellett játszik is. (via yahoonews)

Beindult a Terminator-kampánygépezet

Elkészültek a Terminator Salvation plakátjai, és 16 új fotó is felkerült a netre. Ma este pedig a film új trailerét is bemutatja az Entertainment Tonight. A film egyébként a gyártó stúdiók nyomására PG-13 besorolást kapott a korábban beígért R helyett, így valószínűleg kimarad a gyönyörű ír-koreai szinésznő, Moon Bloodgood félmeztelen jelenete is. T4-premier: május 21. (via slashfilm)

t4posters

Vérszegényen nyitott az új Street Fighter mozifilm

16,5 millió dolláros bevételével ezen a héten is első az amerikai bevételi toplistát a Madea Goes to Jail című vígjáték. Második a Jonas Brothers: The 3D Concert Experience koncertfilm 12,7 millióval. A Gettómilliomosnak jót tett az Oscar-eső, 12,2 milliós hétvégi bevétellel harmadik lett (összbevétele már 170 millió dollár). 9,95 millióval negyedik Liam Neeson akciófilmje, a Taken, amiben egy volt ügynök bosszút áll lánya elrablóin. Ötödik jennifer aniston és Ben Affleck romantikus vígjátéka, a Nem kellesz eléggé 5,88 millióval, hatodik a Mall Cop 5,6 millióval. A Karácsonyi lidércnyomás rendezőjének új stop motion bábfilmje, a Coraline hetedik 5,25 millióval (összbevétele 65,9 millió dollár). Nem startolt túl fényesen az új Street Fighter-mozifilm, a The Legend of Chun-Li: csak 4,65 milliót szedett össze. A Van Damme-féle 94-es változat 14 százalékot kapott a kritikusoktól a Rottentomatoeson, az újra viszont egységesen 0 százalékot adtak). A kilencedik egy romantikus film, a Confessions of a Shopaholic lett 4,49 millióval, tizedik a Fired Up! című vígjáték 3,8 millióval.