Gyorshírek: Mégis szeretik Nicolas Cage filmjeit

2009.03.23. 13:05

24,8 millió dolláros nyitóbevétellel Nic Cage új filmje, a Knowing lett az első a hétvégi amerikai toplistán. Második 18 millióval az I Love You, Man című Dreamworks-vígjáték, harmadik 14 millióval Julia Roberts és Clive Owen kémfilmje, a Duplicity. A múlt heti listavezető Boszorkány-hegy, Dwayne "The Rock" Johnson és a Disney új fantasy filmje 13 millióval negyedik lett.

A további sorrend:
5. Watchmen 6,72 millió
6. The Last House on the left 5,92 millió
7. Taken 4,1 millió
8. Gettómilliomos 2,7 millió
9. Madea Goes to Jail 2,51 millió
10. Coraline 2,14 millió

A Coen-testvérek megin westernt forgatnak

A Nem vénnek való vidék sikere után az Oscar-esővel jutalmazott testvérpár John Wayne 1969-es westernklasszikusából, A félszeműből készítene remake-et. Az eredeti filmben egy fiatal lány (Kim Darby), egy lelkes, de tapasztalatlan texasi lovas (Glen Campbell) és a részeges, félszemű rendőrbíró (John Wayne) együtt keresik a lány apjának gyilkosát. A félszeműért John Wayne 1970-ben Oscart kapott. (via cinemablend)

Az X-Men rendezője is bosszúdrámát akar

Bryan Singer, az elsőp két X-men és a Valkűr rendezője Mark Wahlbergnek szánja a The Prisoners című film főszerepét. A sztori szinte ugyanaz, mint Liam Neeson bosszúdrámájában, a Takenben: a bostoni apa (Wahlberg) bedurvul, amikor megtudja, hogy a lányát elrabolja egy Hannibal Lecter-szerű sorozatgyilkos. (via cinemablend)