Mihály
12 °C
21 °C

Gyorshírek: Sean Connerynek túl hosszú az Indy 4

2009.04.01. 10:58 Módosítva: 2009.04.01. 12:12

Még be sem mutatták J.J Abrams új Star Trek-filmjét, a Paramount és a Melrose stúdió máris berendelték a folytatást, írja a Variety. A 12. Star Trek film írói Roberto Orci, Alex Kurtzman és a Lost író-producere Damon Lindelof lesznek, karácsonyig kell elkészülniük az első vázlattal, hogy a film 2011-re elkészülhessen. Orci és Kurtzman egyébként már évek óta együtt dolgoznak, ők jegyzik A sziget, a Zorro legendája a Transformers, és a mostani Star Trek forgatókönyvét is, jelenleg a Cowboys and Aliens című képregényfilmet írják. A 11. Star Trek-mozi, ami Kirk kapitány első napjait mutatja be az Enterprise parancsnoki hídján, május 8-án kerül a mozikba. Addig is kedvcsinálónak itt egy nagy csöcsű, zöld űrlány a filmből:

startrek 2

Lesz Gyilkos ígéretek 2

David Cronenberg és Viggo Mortensen is szeretne folytatást a londoni orosz maffiacsaládot bemutató Gyilkos ígéretekhez. Ehhez persze az kell, hogy Steven Knight forgatókönyvíró megint egy ütős sztorit hozzon össze. Ami végre megválaszol olyan kérdéseket is, mint például (spoiler!) Mortensen tényleg a rendőrség beépített embere volt? A folytatásra valószínűleg sokat kell várnunk, mivel Cronenberg évente csak egy filmet forgat, idén a The Talking Cure című drámát forgatja le, 2010-re pedig a Ludlum-regény alapján készülő Materese-kört ígérte be, Tom Cruise-zal és Denzel Washingtonnal a főszerepben. (via slashfilm)

Connerynek bejött az Indy 4

"A legutolsó rész? Elég jó volt, de meglehetősen hosszú" - mondta az MTV riporternőjének az idősebb Henry Jones, aki végre megnézte az Indiana Jones és a kristálykoponya királyságát. A májfoltos régészprofesszor tavalyi kalandja eléggé megosztotta az Index-szerkesztőséget, pozitív és negatív kritikák itt. (via MTV Movies Blog)