Gyorshírek: Boratból meleg osztrák riporter lett

2009.04.03. 11:15 Módosítva: 2009.04.03. 12:29

Felkerült a netre a Brüno erősen 18-as karikás trailere, amiben a szőke Sacha Baron Cohen meleg osztrák riporterként veri át a divatvilágot, és közben kurvákat kerget az őrületbe, meg vibrátorral támad az edzőjére. Az Ali G és Borat utáni harmadik Cohen-alteregón július 10-től röhöghetünk a mozikban. (via cinematical)

Vin Diesel képregényfilmet akar

"Szívesen lennék valamelyik Marvel-szupergonosz, például Fátum doktor, ha újraforgatják a Fantasztikus Négyest" - nyilatkozta Vin Diesel az MTV-nek, de azt is elárulta, hogy Jonathan Mostow rendezővel már az atlantiszi Namor hercegről is beszéltek: "A Torpedó sztorija azért lenne érdekes, mert második világháborús környezetbe helyeznénk." Vin Dieselt egyelőre csak felturbózott autókkal, és dögös nőkkel láthatjuk: a negyedik Halálos iramban április 9-én startol a magyar mozikban. (via MTV movieblog)

Jessica Biel is vetkőzik

Jessica Biel is csatlakozott Demi Moore, Lindsay Lohan mellé a mozifilmben sztriptízelő színésznők klubjába, az áprilisban mozikba kerülő Powder Blue-ban szabadul meg a ruháitól. A sztriptízklubban, ahol táncol Patrick Swayze a tulajdonos, és visszatérő vendégnek számít két temetkezési vállalkozó (Ray Liotta és Kris Kristofferson), meg egy öngyilkos hajlamú pap (Forest Whitaker) is. (via cinemablend)