Gyorshírek: Helena Bonham Carter az új Terminatrix

2009.04.06. 12:39 Módosítva: 2009.04.06. 14:52

Végre kiderült, hogy Helena Bonham Carter karaktere, Serena valójában egy szőke kiborg lesz a Terminátor: Megváltásban. A színésznő, aki a fotón úgy néz ki, mint Madonna egy rosszul sikerült plasztikai műtét után, sajnos nem főszereplő a negyedik részben. Férje, a Terminátor-rajongó Tim Burton későn beszélte rá, hogy csatlakozzon az Új-Mexikóban dolgozó stábhoz, és tavaly augusztusban ott kellett őket hagynia, amikor meghaltak a rokonai egy dél-afrikai utazáson. A Terminátor: Megváltás június 4-én kerül a hazai mozikba. (via slashfilm)

helenaT4

72 millióval nyitott a Halálos iramban 4

72,5 millió dollárral nyitott, és ezzel természetesen első lett az amerikai bevételi toplistán a negyedik Halálos iramban. A filmben nemcsak a korábbi részekből kihagyott Vin Diesel tért vissza, de az egyik dögös versenyzőtársa, Michelle Rodriguez is. 33,5 millióval második a DreamWorks 3d-rajzfilmje, a Szörnyek az űrlények ellen. A The Haunting in Connecticut című kísértetes horror most is ott van a három legjobb között, 9,55 millióval harmadik. Ez egyébként az első olyan hét, amikor a Watchmen már nincs benne a Top 10-ben.

fast and furious

A további sorrend:
4. Knowing 8,13 millió
5. I Love You, Man 7,85 millió
6. Adventureland 6,01 millió
7. Duplicity 4,3 millió
8. A Boszorkány-hegy 3,35 millió
9. 12 Rounds 2,3 millió
10. Sunshine Cleaning 1,88 millió.

Rorschach lesz az új Freddy Krueger

Michael Bay és a Platinum Dunes megtalálta az ideális Freddy Kruegert a Rémálom az Elm utcában remake-hez: Rorschachot, azaz Jackie Earle Haleyt a Watchmenből. Korábban úgy volt, hogy Robert Knepper (T-Bag a Szökésből) húzhatja fel Robert Englund után a pengekesztyűt, de szóba került Billy Bob Thornton is. Az új Rémálom az Elm utcában (ami már a kilencedik, ha a Freddy Vs. Jasont is beleszámoljuk) 2010. április 16-án kerül a mozikba. (via Variety)