Hedvig
5 °C
23 °C

Néha úgy érzed, mintha két valóság létezne?

Több infó

Támogasd a független újságírást, támogasd az Indexet!

Nincs másik olyan, nagy elérésű online közéleti médiatermék, mint az Index, amely független, kiegyensúlyozott hírszolgáltatásra és a valóság minél sokoldalúbb bemutatására törekszik. Ha azt szeretnéd, hogy még sokáig veled legyünk, akkor támogass minket!

Milyen rendszerességgel szeretnél támogatni minket?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Gyorshírek: Angelina Jolie dögös boncmester lesz

2009.04.22. 11:31 Módosítva: 2009-04-22 12:37:17

Halálosan jó kombinációnak ígérkezik Angelina Jolie, a Fox 2000 stúdió, és Patricia Cornwell ponyvaíró megállapodása: a színésznő alakítja majd Dr. Kay Scarpettát, a 16 részes regénysorozatot végignyomozó igazságügyi orvosszakértőt. Mark Gordon és Geyer Kosinski producerek szerint ha Robert Ludlum a kémtörténetek mestere, akkor Patricia Cornwell a bonctermi krimik királynője, és mire elkészül a 17. Scarpetta-regényével (2010), már legalább akkora mozisztárt szeretnének csinálni a doktornőből, mint Jason Bourne. Az első film a Hetedik és A bárányok hallgatnak keveréke lesz, de többet nem árultak el a készítők. (via Variety)

Újabb Dűne-film készül

"Reboot lesz, nem a régiek remake-je. Dolgozunk a forgatókönyvön, a kékszemű fűszerfüggők természetesen benne lesznek" - mondta Kevin Misher producer, aki 2010-re ígérte az új Dűne-filmet. A rendező a Hancockot is jegyző Peter Berg lesz. (via io9.com)

Rozsomák vagyok, nem Farkas

"A farkasok elég népszerűek idén" - vonta le az egyik újságírónő a nagy következtetést a Hugh Jackman-interjú végén, olyasmire utalva, hogy az X-Men Farkasa, meg a Twilight 2 farkasemberei is vagányak. Erre Hugh Jackman szépen elmagyarázta, hogy a farkas (wolf) nem egyenlő a rozsomákkal (wolverine), mert az első falkában vadászik, utóbbi viszont egy kis, szőrös méregzsák, aki nekiugrik akár a medvének is, pont mint a karpengés Rozsomák a képregényben. Kár, hogy Jackman nem lesz itt április 30-án, az X-Men kezdetek hazai premierjén, elmagyarázhatná a bakit a szerencsétlen magyar fordítónak is. (via latimesblogs)